سلام خواهشا فقط راهنماییم کنید آنقدر اعصابم بهم ریخته حوصله هیچ حرف دیگه ای ندارم من زندگیم با شوهرم مشکلاتی بوده اما ن اینجوری الان دوماهه حس میکنم داره خیانت میکنه یعتی حرف هم که میزنه من پرمیشم از حسی که منفیه و..... بعد یه همکلاسی دوران دانشگاه داره ک بهش پیام میده دختره لحنش خیلی خودمونیه خیلی راحت و حتی شوهرم اگ ج نده هی زنگ میزنه یا استیکر میفرسه ب شوهرم میگم نباید همچین چیزی باشه میگه حرف حرف ۱۰ سال رفاقته چون چیزی ازش ندیدم نگهش داشتم و سعی میکنم درست شه اما من حس بدی دارم خیلی و حتی تو اینستا هم مزاحم خیلی داره بهش پیام میدن و.... دیگه خودم جوابشون میدم و بلاک اصلا نمیدونم چمه دارم دیونه میشم نمیدونم باید چکنم زندگیم خیلی بهم ریخته ب بهونه سر زدن هم اومدم خونه بابام اینا همش کارم شده خواب فکر خواب فکر سردرد عصبی بودن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فکر چرا؟ بگو اگه منو میخای احتیاج به دوست یا رفیق دوران دانشگا نداری اگرم نمیخای جدا شیم هرگهی دلت ...
خیلی بهم ریختم خواهر اصلا نمیتونستم تو خونه اعصابم ضعیف شده دستام میلرزه همش فقط کز میکنم تو تاریکی و.... و اینکه شوهر من سیاستش اینجوری شده میگه باید لحنت درست باشه هرچیم باشه باید ب زبون خوب بهم بگی منم از وقتی حس خیانت وجودم گرفته همش عصبیم و گریه اصلا نمیتونم بپذیرم لحن خوب تو این مسایل نمیدونم چکنم
خيلي سخته كه بگم ولي اگه شما هم باهاش دعوا كنيد بازم از سر شوهر شما نميره بايد تو خونه باشين ولي اصلا توجه نكنيد به اينكه داره زنگ ميزنه يا نه سعي كنيد خودتون رو بي محل و مشغول باشين خود شوهرتون بايد بفهمه نه اينكه روش تو روي شما باز بشه بگه رفاقته بايد از شما بترسه كه شما تركش كنيد نه اينكه بدون حرفي برين خونه پدرتون راه رو باز كنيد
به نظرم به شوهرت بگو وقتی متاهل بشیم دیگه نیاز به دوست نداریم. چرا؟ چون طرف مقابل وشریک زندگیمون ، دوست همسفر وهمدم توی همه مسایل زندگیمونه . با لحن خوب ومهربون وباناز بگو
خيلي سخته كه بگم ولي اگه شما هم باهاش دعوا كنيد بازم از سر شوهر شما نميره بايد تو خونه باشين ولي اصل ...
وقتی میبینم پ میده یا زنگ میزنه نفسم قطع میشه پری شب یه پیام داده بود که دلم میخواد بگم جمعه شب بیای اما میدونم نمیتونی بمونی شوهرم ماس مالی کرد گفت برا عروسی فلان دوستمون میگه اما قشنگ معلوم بود دروغه وقتی پیامو خوندم آنچنان حالم بد شد خون دماغ شدم و صبحشم هرچی بحث کردیم و...هیچ ب هیچ