2777
2789
عنوان

هر روز پیام دادن

172 بازدید | 21 پست

به نظرتون هر روز پیام دادن و صحبت کردن برای دوره ی آشنایی هست؟

طرف مقابلم انتظار داره هر روز پیام بدیم و صحبت کنیم و در مورد اتفاقات روزمره بگیم اما من میگم برای مرحله نامزدیه و نه آشنایی! توی نامزدی که دو طرف مطمئن تر شدن که به هم میخورن و هماهنگن و خانواده‌ها هم دقیق در جریانن باید اینجوری باشه خب! نظر شما چیه؟ دارم سخت میگیرم؟

در تلاش برای بهتر شدن💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم دیع داری سخت میگیری،ولی صحبتای آخرشب نزار ک تاصب چت کنین همون بعدازظهرا یه ساعتی چت کردن خوبه ــ

دوستان لطفا امضامو بخونید کاری بود درخدمتم

دوستان هرکدوم کار تایپ،جزوه نویسی،تبدیل عکس و ویس به متن ،پاور،ورد،تحقیق،ارائه،مقاله ،آزمون نهاد ،حضور زدن کلاس ها ،کارای تخصصی پاور و ورد هم کاملا مسلطم بهم پیام بدید باقیمت و کیفیت عالی انجام میدم براتون    برای اینکه کار پیدا کنم صلوات بفرسید برام

🏃‍♀️🤣من تو اشنایی یکساعت ازم بیخبر باشه خودشو میکشه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره
بنظرم دیع داری سخت میگیری،ولی صحبتای آخرشب نزار ک تاصب چت کنین همون بعدازظهرا یه ساعتی چت کردن خوبه ...

ممنون

من یه ارایه داشتم این ترم، حیف شد الان دیدم امضا رو :((

در تلاش برای بهتر شدن💫
🏃‍♀️🤣من تو اشنایی یکساعت ازم بیخبر باشه خودشو میکشه

اخه اشنایی اسمش روشه و تعهدی نداریم. میترسم هر روز پیام دادن وابستگی عاطفی بیاره و بعد ببینیم به درد هم نمیخوریم اونجوری صدمه ببینم

در تلاش برای بهتر شدن💫
ممنون من یه ارایه داشتم این ترم، حیف شد الان دیدم امضا رو :((

حالا عیب نداره اگه بازم کاری بود با قیمت خوب انجام میدم،جایی ارزونترازمن پیدا نمیکنی😅😘

دوستان هرکدوم کار تایپ،جزوه نویسی،تبدیل عکس و ویس به متن ،پاور،ورد،تحقیق،ارائه،مقاله ،آزمون نهاد ،حضور زدن کلاس ها ،کارای تخصصی پاور و ورد هم کاملا مسلطم بهم پیام بدید باقیمت و کیفیت عالی انجام میدم براتون    برای اینکه کار پیدا کنم صلوات بفرسید برام

خب باید تکست بدی بحرفی ک شناخت ب وجود بیاد

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
اخه اشنایی اسمش روشه و تعهدی نداریم. میترسم هر روز پیام دادن وابستگی عاطفی بیاره و بعد ببینیم به درد ...

عزیزم باید باهاش در ارتباط باشی ک ببینی به دردت میخوره یا نح دیه 😐نمیشه فقط اسم اشنایی روتون باشع بعد اخلاقاش بیاد دستت ک 

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره