2777
2789

چرا آخه

برای عاقبت بخیریم دعا میکنید+ کنکورم (حتی یه صلوات)。◕‿◕。ای کاش یه روزی منم همه آرزوهام براورده بشه.. رنگ خوشبختی رو بببینم، خسته شدم از این اوضاع، از این همه تنهایی و بی کسی ..‌‌. امیدم به آینده ست 🙂💛 برام دعا کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا

♡منو در تاپیک های فان و خاطره خنده دار تگ کنید♡ ◇آدرس آنلاین شاپم : online_shap_radman◇ ♧آدرس آتلیه آنلاینم : atelier_online♧ ☆به نیرو جهت کار در آنلاین شاپ نیازمندیم☆ □درخواست دوستی قبول نمیکنم□•°تیکر برای شب یلدا هست°•
هنو ی سال مونده تا جشن عروسی  نمیخام حرف مردم خانواده خودم یا شوهرمو نابود کنه بخاطر اشتباه ما ...

به بقیه چه ربطی داره ، همسر شرعی و قانونی هستین

باید این ذهنیت پاک بشه

من افرادی میشناسم یک ماه بعد عقدشون حامله شدن و خانواده بجای اخم و تخم خیلی خوشحال شدن و کمک کردن زودتر جهیزیه بگیرن و برن خونه خودشون

هنو ی سال مونده تا جشن عروسی  نمیخام حرف مردم خانواده خودم یا شوهرمو نابود کنه بخاطر اشتباه ما ...

اگه نمیتونی زودتر بری سر خونه زندگیت اول برو سونو بده ببین قلب نداشته باشه چون اگه قلب داشته باشه قتل نفسه اگه نداشت عروس پشت پرده از عطاری بگیر بخور بچه کنده میشه از رحمت