2777
2789
عنوان

بچه ها من اخلاقم خیلی بدشده

390 بازدید | 42 پست

من خانواده همسرم خدایی خوب بافرهنگ با محبت هستن من جدیدا نمیدونم تاثیر نی نی سایته یا چه بلایی سرم اومده اصلا چشم دیدن خواهرشوهرا ندارم خدایی تو این پونزده سال ی بار بی ادبی نبوده وناراحتم نکردن پذر ومادر همسرمم چندسالع فوت شدن من حدود ی سالی میشه اصلا دوس ندارم همسرم باهاشون حتی هم کلام بشه دوس ندارم برم خونشون تا میریم یا میان الکی دعوا راه میندازم نمیدونم چم شده همش دعوا دارم با همسرم همسرمم کسی نیس که توجه بیش از حد کنه ولی چون من اذیتش میکنم حساسیتمو فهمیده هی اذیت میشم نمیدونم چیکار کنم نمیخوام رابطمون بهم بخوره چند وقته فقط دعوای الکی داریم خیلی بهم محبت مبکردیم الان مثه قبل نیستیم هی همسرم میاد واسه اشتی اینا یادم میاد که مثلا دست گذاشته رو حساسیتم بدتر میکنم دیگه عصاب جفتمون نمیکشه همسرمم فهمیده انکار داره از قصد اذیت میکنه میگه اونا خوبن تو بد شدی من بهم میریزم بعد اشتی میگه خودت باعث میشی بهت بگم اونا کاری به تو ندارن تو حسادت میکنی به ارتباطم با اونا اینطوری نبودم ی سالیه اینطور شدم چیکار کنم دلم نمیخواد بی احترامی پیش بیاد ...بچه ها بعدا برام لطفا گزارش برنید کمکم کنید چم شده زندگیمو انقدر تلخ کردم من اصلا حساس حسود نیستم ولی ی سالی اذیتم از روابطشون 🤕😥😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چند سال کاربر خاموش بودم شدیدا بی فرهنگم کرد اینجا و شکاک 😂🤣نامزدم میگه تو این خراب شده نرو بابا

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که زندگی بهت یاد داده چیه میگم هرجای زندگی حالت با کسی و چیزی خوب نبود ترکش کن. مهم نیس تا کجا پیش رفتی. مهم نیس چقد زمان گذشته. میگم هیچ وقت برای ترک مسیر و آدم اشتباه دیر نیست. میگم هیچی توی زندگی مهم تر از این نیست که حالت خوب باشه. هیچ چیزی و هیچ کسی ارزش آزار دیدن رو ندارهمیگم اولویت زندگیت حال خوبت باشه. چون یه جایی وقتی به گذشته نگاه می کنی می بینی سر آدما و اتفاقاتی اذیت شدی که حالا هیچ جایی تو زندگیت ندارن..
بخدا که اینجا روت تاثیر گذاشته

اره اصلا اینطوری نبودم خدایی خوبن شکر خدا الان با همسرمم مشکل پیدا کردم همش گیر الکی همسرم همیشه نازمو میکشید از بس دیونه بازی درمیارم میگه خستم کردی😥

😂😂 واقعا اینجا تاثیر بد میذاره من مجردم همش میترسم وقتی ازدواج کنم یه اتفاقی بیفته ،،  من دیگه از الان قول دادم نیام اینجا 

هر چقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آینده تان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💚🌿
اره اصلا اینطوری نبودم خدایی خوبن شکر خدا الان با همسرمم مشکل پیدا کردم همش گیر الکی همسرم همیشه ناز ...

اصن اینجا میایی تو تاپیکای خانوادگی و اینا نرو

روخودت کار کن تا بدتر نشدی

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
کلا زنا دشمن همن

ن بخدا ما اصلا رابطمون خیلی خوبه الانم مت ی سالیه اینطور شدم ن بی ادبی ن دخالت ن اهانت هیچی فقط دوس ندارم ببینمشون دوس ندارم با همسرم حرف برنن مخصوصا چون عاطفی معربون هستم بدتر شدم نسبت به رفتاراشون