2821
2789
عنوان

التماس دعا دارم از همه ی عزیزان

101 بازدید | 12 پست

سلام من فردا برای بار دوم انتقال جنین دارم بار اول منفی شد از همه ی شما عزیزان التماس دعا دارم با ذکر یه صلوات یا سوره ی حمد 🤲🤲🤲

برای مادر شدنم دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنید الهی هیچکس آرزوی داشتن اولاد به دلش نمونه  الهی آمین🌹

سلام به سلامتی ان شاءالله بهترین اتفاقا برات بیفته☺

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام دوست عزیز لطف میکنی یکی دوتا از تاپیکامو گزارش بزنی🌸 برات صلوات فرستادم❤

سلام چطور باید اینکارو انجام بدم من خیلی وارد نیستم

برای مادر شدنم دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنید الهی هیچکس آرزوی داشتن اولاد به دلش نمونه  الهی آمین🌹

خدا به حق امام حسین (ع) دامنتو سبز کنه ۱۰۰ صلوات برات میفرستم 

ای وی اف انجام دادی عزیزم چند تا جنین بود 

منم روز ۶ انتقالم نگرانم برام دعا کن 

گفته بودم چون تو بیایی غم دل با تو بگویم ...چ بگویم بیرون رود از دل غم چون تو بیایی....🤱 خیلی وقته منتظرتم مادر بیا و از چشم انتظاریی طولانی منو دربیار بیا عزیز مادر تا خاطرات روزهای تلخم رو برایت بخوانم 😥 دیگه از دکتر از آمپول از غربت متنفر شده ام مادر ببین برای داشتنت چطور هر دردی و هر ملامت و نگاه سنیگینی رو تحمل میکنم 😔  خدا رو چه دیدی شاید روزی ورق برگشت ....باور میکنی برای داشتنت ثانیه ایی هم نشده که نگم خدایا حتی که تو سرنوشتم نوشتی عقیم به رحمانییتت قسمت میدم تعغیر بده سرنوشتمو ..🤲 خدایا به حق مادران شهدا دل مادرمو شاد کن چندین ساله داره پا به پای من زجر میکشه دیگه پیر شده از غصه من ... ان شاالله به حق بی بی حضرت زهرا(س) هیچ خونه ایی در انتظار فرزند نباشه دامن همه منتظرا سبز شه  ..آمین 🤰🤲 برای مادر شدنم از ته دلت دعا کن 😍
سلام به سلامتی ان شاءالله بهترین اتفاقا برات بیفته☺

ممنون انشاءالله برای شما هم همچنین

ممنون انشاءالله برای شما هم همچنین

قربونت🥰

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
سلام چطور باید اینکارو انجام بدم من خیلی وارد نیستم

بعد از اینکه رو اسمم کلیک کردی تاپیکام برات میاد (۹تا)بعد میتونی وارد یکی دوتاشون شی و تو قسمت پایین عنوان رو سه نقطه بزنی و بعد تاپیکمو گزارش بزنی🌸

خدا به حق امام حسین (ع) دامنتو سبز کنه ۱۰۰ صلوات برات میفرستم  ای وی اف انجام دادی عزیزم چند ت ...

سلام انشاءالله که تستت مثبته عزیزم و نتیجه گرفتی بله آی وی اف کردم ۷ تا جنین بود که بار اول منفی شد امیدم به این انتقال هست

بعد از اینکه رو اسمم کلیک کردی تاپیکام برات میاد (۹تا)بعد میتونی وارد یکی دوتاشون شی و تو قسمت پایین ...

میزنم میگه گزارش تاپیک نامناسب باید چیکار کنم

سلام انشاءالله که تستت مثبته عزیزم و نتیجه گرفتی بله آی وی اف کردم ۷ تا جنین بود که بار اول منفی شد ...

هر هفت تا رو انتقال دادی کجا انتقال دادی؟؟

گفته بودم چون تو بیایی غم دل با تو بگویم ...چ بگویم بیرون رود از دل غم چون تو بیایی....🤱 خیلی وقته منتظرتم مادر بیا و از چشم انتظاریی طولانی منو دربیار بیا عزیز مادر تا خاطرات روزهای تلخم رو برایت بخوانم 😥 دیگه از دکتر از آمپول از غربت متنفر شده ام مادر ببین برای داشتنت چطور هر دردی و هر ملامت و نگاه سنیگینی رو تحمل میکنم 😔  خدا رو چه دیدی شاید روزی ورق برگشت ....باور میکنی برای داشتنت ثانیه ایی هم نشده که نگم خدایا حتی که تو سرنوشتم نوشتی عقیم به رحمانییتت قسمت میدم تعغیر بده سرنوشتمو ..🤲 خدایا به حق مادران شهدا دل مادرمو شاد کن چندین ساله داره پا به پای من زجر میکشه دیگه پیر شده از غصه من ... ان شاالله به حق بی بی حضرت زهرا(س) هیچ خونه ایی در انتظار فرزند نباشه دامن همه منتظرا سبز شه  ..آمین 🤰🤲 برای مادر شدنم از ته دلت دعا کن 😍
هر هفت تا رو انتقال دادی کجا انتقال دادی؟؟

نه کلا هفت تا جنین شدن تو دو تا نی یکیش ۳ تا یکیش هم ۴ تا انتقال قبلیم اون ۳ تا رو ذوب کردن که دو تاش برای انتقال خوب بود کیفیت داشت ولی نگرفت حالا فردا نمیدونم از ۴ تا چند تاش خوب باشه و چند تا انتقال بدن

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز