2777
2789

سلام مثلا بخوام یک میلیون  پول رو بدم واسم توی یک دسته گل خوشکل بچینن ،مزدشون چقدر میشه؟؟؟

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هزینه توی مشهد چقدره، واسه هدیه میخوام بدونم چون دلم نمیخواد پول توی پاکت بدم واسه هدیه 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
هرچی بدی همون اندازه گل استفاده میکنن و تحویلت میدن

یک میلیون مخوام درستش کنن یعنی یک میلیون پول تزیین بشه چند شاخه گل هم لا ب لاش باشه.فقط نمیدونم هزینه مزد دستشون چقدر میشه 

هزینه توی مشهد چقدره، واسه هدیه میخوام بدونم چون دلم نمیخواد پول توی پاکت بدم واسه هدیه 

شما برو به گلفروش بگو مثلا برای تولد میخوام و میخوام هزینه کلش مثلا ۱ میلیون بشه، دیگه با دستمزدو گل ۱ میلیون ازت میگیرن، من خودم گلفروشم

اصلا کار خوبی درنمیاد

واقعا؟؟اخه الان عکساش دیدم بنظر جالب بودن انواع مدل داره مثلا باکس گل یا طرح گل 

شما برو به گلفروش بگو مثلا برای تولد میخوام و میخوام هزینه کلش مثلا ۱ میلیون بشه، دیگه با دستمزدو گل ...

ممنون گلم 

یک میلیون مخوام درستش کنن یعنی یک میلیون پول تزیین بشه چند شاخه گل هم لا ب لاش باشه.فقط نمیدونم هزین ...

دستمزد بستگی داره به سختی کار و وقت گیر بودنش.  هرچی بیشتر وقت گیر باشه همون اندازه هم دستمزد رو میبرن بالا، هر گلفروشم  یه دستمزد خاص خودشک میگیره دستمزد ثابت نداریم

واقعا؟؟اخه الان عکساش دیدم بنظر جالب بودن انواع مدل داره مثلا باکس گل یا طرح گل 

همون یک ملیون رو کارت هدیه بهش بده

لای باکس گل

پول هارو بعدا که باز میکنه طرف

چروک خورده است اصلا جالب نیست

بعدم باید بره بانک یک ملیون رو بریزه به کارتش

💍♥ i said yes 

همون یک ملیون رو کارت هدیه بهش بده لای باکس گل پول هارو بعدا که باز میکنه طرف چروک خورده است اصلا ...

هدیه لای باکس گل ایده خوبیه ممنون گلم 

گل فروشي آنلاين فلوريا  خيلي خوبه  گلاشم تازس چون هر روز مستقيم از خوده گلخونه ميگيرن برا همين قيمتاش مناسبه و موندگاريش هم زياده من هميشه خودم از اونجا ميگيرم کاراشونم عاليه و خوشگله باکس گل و سبد گل هاشم حرف ندارن  ارسال رایگان هم داخل تهران داره.   

بزن فارسي فلوريا مياره ادرسشم اينه

https://floria.ir/

گل فروشي آنلاين فلوريا   خيلي خوبه  گلاشم تازس چون هر روز مستقيم از خوده گلخونه ميگيرن برا ...

ممنون ولی من واسه مشهد قیمت میخوام اگه توی مشهد سراغ دارین ممنون میشم ادرسش بدین