2777
2789
عنوان

خانما کسی از ایتا خرید کرده؟

4720 بازدید | 25 پست

خانما میخوام از یه کانالی هست پالتو بخرم بنظرتون ممکنه کلاهبرداری باشه سفارش بدم و نیارن ؟ قابل اطمینان هست یا نه برنامه ی ایتا؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه تازه حدودا باید ۱۰ تا ۱۵ هزارتومن هزینه ارسال هم بدی، از کدوم کانال میخوای خرید کنی؟

حالا هزینه اونو میدم ولی میترسم کلاهبرداری باشه یوقت نیارن‌ برام فقط پولشو بگیرن ..مزون بانو پسند اسمشه

میشه اسم کانالی که خرید میکنی و راضی هستی بگی ممنون میشم

گالری پوشاک ملیکا - این کانال هزینه ارسال اش رایگانه و یه مقدار طول میکشه تا به دستتون برسه ، همه چیز هم دارن 

هر چقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آینده تان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💚🌿
حالا هزینه اونو میدم ولی میترسم کلاهبرداری باشه یوقت نیارن‌ برام فقط پولشو بگیرن ..مزون بانو پسند اس ...

من خرید نکردم ولی اسمش و شنیدم.

خرید اینترنتی یک نوع ریسک هست با اینکه ریسکه من همش اینترنتی وسیله  میخرم😅

گالری پوشاک ملیکا - این کانال هزینه ارسال اش رایگانه و یه مقدار طول میکشه تا به دستتون برسه ، همه چی ...

اها اگر خرید کردی و میدونی کلاهبرداری نیست منم از همین‌خرید کنم‌..میخواستم پالتو بخرم‌..لباسایی که میخری اندازه ات نشه چی‌! مشکل دیگه این هست اندازم نشه ...تا حالا به این‌مشکل برخوردی؟‌

اها اگر خرید کردی و میدونی کلاهبرداری نیست منم از همین‌خرید کنم‌..میخواستم پالتو بخرم‌..لباسایی که م ...

تو گوگل بزن جدول سایز بندی بانوان ، الان گالری ام و میبنم اگه داشته باشم برات حتما میفرستم بعد مشکل سایز نخواهی داشت و اینکه یکم گشادتر بگیر موقع اندازه گیری