2777
2789

خودم از خانواده سنتی و محدود و مجرد هستم.الانم ۴۵ سالمه تا حالا هم با کسی نبودم یعنی نمیشد که باشم

اونهای که مثل من هستن و اونهای که ازاد و راحت هستن .بیاید از خودتون بگید و چند سالتونه

زندگی بدون عشق و محبت، هیچ انگیزه ای ندارد. 

از خانواده ی مذهبی نیستم ۲۵ سالمه اصلا هم به ازدواج علاقه ندارم محدودیت ندارم 

سُکوت‌اَزمااِحساس‌ِزِرَنگی‌اَز‌شُمآ                                           من یک زن باموی پریشانم به موی من عادت کن
از خانواده ی مذهبی نیستم ۲۵ سالمه اصلا هم به ازدواج علاقه ندارم محدودیت ندارم 

زندگی تو تنهای میگذرونی یا برای خودت عشق داری؟؟؟

زندگی بدون عشق و محبت، هیچ انگیزه ای ندارد. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۵سالمه الان چهار ساله ازدواج کردم منم خونوادم مذهبی بودند پدرو فوق العاده سخت گیر و بد. ل و شکاک بود کاملامحدود بودیم همشم توهم اینو داشت که ما دخترت دوست پسر داریم با اینکه نداشتیم من اصلا خودم از دوست پسر داشتن خوشم نمیومد چون میدونستم که عاقبت خوشی نداره 

زندگی تو تنهای میگذرونی یا برای خودت عشق داری؟؟؟

عشق ندارم ولی تنهام نیستم کلا زندگیم نامتعارفه😂😂

سُکوت‌اَزمااِحساس‌ِزِرَنگی‌اَز‌شُمآ                                           من یک زن باموی پریشانم به موی من عادت کن