2777
2789
عنوان

تاحالا براتون معجزه اتفاق افتاده؟

431 بازدید | 17 پست

اصلا واقعیت داره معجزه؟

مثلا یه موردی که درصد اتفاق افتادنش ۱ درصد باشه و براتون پیش بیاد؟

چیکار کردید که معجزه شده براتون؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای خودم نه، ولی سال 85 تو حرم امام رضا نیمه شب رفته بودم، قبل از عید بود و هوا سرد، یه عده امدند با پای پرهنه و سینه میزدند و امام رضا رو به جان پسرشون قسم میدادن، جلو سقا خونه، بعد یکی از اون مریضا که تو صحن خوابیده بود، بلند شد دست تکون داد، که جعمیت ریختن سرش. این صحنه بلند شدن و دست تکون دادنش رو خودم دیدم، از مردم و بعد از خادمها پرسیدم که چی شد، گفتند اون بنده خدا که بلند شده وایساده،فلج بوده و

بله معجزه وجود داره من خودم تو زندگیم زیاد دیدم ولی دو سه تاش خیییلی محال بود همه از تعجب هنور که هنوزه تو شوکن و همیشه میگن معجزه اگه بخوای مثال بزنی دعاهایی که تو کردی و خدا اجابت کرده

میشه برا سلامتی نی نیم و حاجتم یه صلوات بفرستید🥺🙏🏻خدایا خیییلی دوست دارممم🙃❤️   https://abzarek.ir/service-p/msg/2330550