2777
2789
عنوان

چقدر سخته ی زن باهزار امید شوهر کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1268 بازدید | 75 پست

من میفهممت 

تمام راه هایی که باهاش رفتم 

تمام دردهایی ک کشیدم ودم نزدم 

تمام صبرام 

تمام آرزوهام 

مونده توگلوم همه چی 

چمدونم دم در آماده س 

منم همین روزا میرم 

تنهانیستی 

😐😐😐حرفی نیست وقتی گوش شنوایی هم نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۸۰ درصدش به خاط بی حیا شدن زن هاست (من خودم زنم هیچکس رپ نزنه) قبلا زنا حیا داشتن انقدر بی بند بار ...

بااین که هردو طرف مقصرن ولی واقعا وقتی حجاب و حیا بره خیلی چیزاهم میره پشت سرش از زندگی ها!!!

🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر"                                           یکی هم بود عکس پروفایل من بود   کاش عوض کنه
مرد ذاتش  شما اصل اصلا نمیخواد متوجه بشید الان میگید پس حیونیه زاتشه خو ذاتشه از اول خلقت جذب ...

اگه مرد قراره با یه زن خراب دلش بلرزه همون بهتر گورشو گم کنه من گفتم اونا از دختر پاک خوششون میاد خیلی از دخترای پاک هستن که خیلی هم زیبا هستن. واقعا بعضی مردا هستن که زیبایی زنشونو نمیبینن و جذب زن های هرزه ای میشن که ممکنه از خانمش زیباتر هم نباشه. کار مردا رو نباید توجیه کرد!!!

حیا خیلی خیلی مهمتره

حیا برا هردو جنس ولی زن بی حیا بیشتر اسیب میزنه!!

🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر"                                           یکی هم بود عکس پروفایل من بود   کاش عوض کنه
با عشق ازدواج کردین؟که بخاطرش از همه چیز گذشتی حالا چرا میخای جدا شی؟

بنظرم من دوست داشتم و ب خیال خودم باور کردم دوسم داره 

حالا الان دوسم نداره بعده اینهمه مدارا من زن بدی نبودم واسش خودشم میدونه ولی دل نخواد نمیشه 

من میفهممت  تمام راه هایی که باهاش رفتم  تمام دردهایی ک کشیدم ودم نزدم  تمام صبرام ...

شما چندسال زندگی کردی من باورم نمیشد ک من فقط دارم واسه اون زندگی میسازم و خودم پای اخلاق گندش و بی مهریش میسوزونم الان فهمیدم چندسال برا شوهرم زندگی درست کردم 

بهترین مردها هم لیاقت خوبی ندارن سر منم اومده...چند سال بپاش سختی کشیدم و نداری دستش که به دهنش رسید ...

منم یه مورد خواستگار پولدار دارم 

میترسم دخترا گولش بزنن 

چیکار کنم به نظرت 

چند ساله همو میشناسیم 

اصلا نباید مرد و پولدار کنی لیاقت ندارن ،نباید خودتو سختی بدی بازم چون ارزش ندارن پولشون ک زیاد میش دیگ‌دنبال هرچیزی میگردن ک تعویضت کنن

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
اگه مرد قراره با یه زن خراب دلش بلرزه همون بهتر گورشو گم کنه من گفتم اونا از دختر پاک خوششون میاد خی ...

درکل مردا از زندگی زن زندگی یا بچه نمیخان .فقط زن... میخان برارابطه واینو تو بیست سال ازدواج فهمیدم.باورت میشه