2777
2789
عنوان

چقدر سخته ی زن باهزار امید شوهر کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1268 بازدید | 75 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همین کارو دارم میکنم مرحله اخرم اینه که از کارش اخراجش کنم و تمام

اگه میتونی چیزی به نامت کنه واسه آیندت

در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند
..... تو ازدواجای الان  حالم بهم میخوره از ازدواج این دوره زن رو افسرده میکنه

۸۰ درصدش به خاط بی حیا شدن زن هاست (من خودم زنم هیچکس رپ نزنه)

قبلا زنا حیا داشتن انقدر بی بند بار نبودن مردا تو همه جای دنیا گول زن هارو میخورن ۲۰ درصدشون گول میزنن بقیش همیشه از طرف زنه میبینی یه مرد مانتو فروشی داره هزار تا دختر خراب برا یه مانتو خودشون میزارن جلو ویترین   یه ادم معمعولی از هزار بار چند بار جون سالم به در میبره تو هر کسب کاری میبری همینجوریه 

میری تو خیابون انگار اومدن عروسی به قران من به شخص شاخ در میارم این طرز تیپ لباس بعد اون پسر چی کار میخواد کنه 

میری تو گوشی اینستا تلگرام 

همش تبلیغ بیا زنگ بزن چت س ک س ی  باز پای دخترا هسست

قبلا اینا نبود اگرم بود خیلی اندک طلاق بود ولی نه دیگه اینجوری همشم مقصر زن هان...جز اندکی موارد 

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           
۸۰ درصدش به خاط بی حیا شدن زن هاست (من خودم زنم هیچکس رپ نزنه) قبلا زنا حیا داشتن انقدر بی بند بار ...

اولا چرا مرده باید گول بخوره؟! دوما مامانم میگه پسر دختر پاک دوست داره چرا خانمشو ول میکنه میره پیش یه زن خراب و هرزه؟

بله

ان شاءالله هیچ زندگی ایی به جدایی ختم نشه

به خیانت به اعتیاد وغیره الوده نشه

ان شاءالله خوشبختی روزی همه باشه

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
برای مرد جماعت نباید دل بسوزونی اشتباهه

این جمله باید با طلا  نوشته بشه و از پهنا برع تو حلق مردا

خسته ام مثل مرد هزار چهره که میگفت:نمــی دونــم چــرا تــو زنــدگــیم هِـــی نمــیــشه”💔
اولا چرا مرده باید گول بخوره؟! دوما مامانم میگه پسر دختر پاک دوست داره چرا خانمشو ول میکنه میره پیش ...

مرد ذاتش  شما اصل اصلا نمیخواد متوجه بشید الان میگید پس حیونیه زاتشه

خو ذاتشه از اول خلقت جذب زیبایی زن میشه منکر شدن این مسئله یعنی خود گول زنی و عواقب های امروز جامعه

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.