2789
اره بابا کم کم باید اجیل رو حذف کنیم مخصوصا هم این چند سال عید ماه رمضان هست اخه بعد افطار دیگه معد ...

ایول باید هشتک نه به آجیل راه بندازیم

خدیا بابت تمام معجزه های زیبای زندگی ام هزاران مرتبه شکر

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

معصومه جون عزیز دلم ممنونم واقعا کلی استفاده کردم فقط چطوری خرج خونه رو با دو میلیون ببندم میشه این ...

عزیزم ببخشید من جواب میدم اما مثلا خود ما دیدیم خرج ماشین زیاد میشه شوهرم با مترو و اتوبوس میره... خیلی هزینه هامون کم شد اینا رو برای مثال گفتما... یا برای گوشت... ما اصلا اینقدر نمیخریم... گوشت بوقلمونم استفاده میکنم... وگرنه اگه به قول معصومه به خرج کردن باشه ادم همیشه کم میاره... باید بشینی فکر کنی ببینی چیا رو میشه کم کرد... اینم خیلی وقتگیره و اعصاب میخواد من خودم بعد یه سال تازه راه افتادم و حواسم به دخل و خرج هست... 

سلام خانم ها خوب هستید از وام خرید کالا میشه برای خرید جنس برای مغازه استفاده کرد و اینکه می‌خواهیم ...

نیسان که چندباراگذاشتن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

دوستان حرف مهرایران شد دو سه ماه پیش اوردم ولی بازم بعدش گردش حساب داشتم  ینی اون گردش حسابا ...

نه عزیزم

فقط برای بعد از اون تاریخ، رو معدل حسابت میتونی وام بگیری.

تا جایی ازین واما میتونی بگیری که سقف وامای تسویه نشده ات تو بانک مهر بشه ۲۰۰ تومن.

اگر تا ابد هوای دیدنت نیفتد از سرم چه کنم؟!

ینی مثلااا من امروز وام گرفتم کنارشم حسابم کار کرده  از فردا امتیاز معدلم  حساب میشه؟

تقریبا

مثلا فک‌کن امروز رفتی برای معدل حساب  مهر تا آذر وام گرفتی.

دفعه بعد میتونی از میانگین دی به بعد وام بگیری.

اما اگه امروز بری برای معدل حساب مهر تا الان وام بگیری، دفعه بعد باید امتیاز معدلتو از فردا شروع کنی.

اگر تا ابد هوای دیدنت نیفتد از سرم چه کنم؟!

اره پول نداشتیم می‌خواهیم اگه بشه بعد عید با پولی جمع میکنیم و وام و فروش ماشین مون بگیریم 

به امیدخدا

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

عزیزم,اگر پیج ا.ی.ن.س.ت.ا از فروشنده های شهرتون که آجیل اشون مرغوب هست دارین,اینجا بذار لطفا,خیلی قی ...

گلم ماکلاحضوری خریدمی کنیم تست می کنیم بعدمی خریم.در اینستافروش ندارن

اومی بیند.درمحضراوهستیم.

راستی خیلی وقته پست نزاشتم

سلام عزیزان امیدوارم تو این روزهای باقی مانده تا پایان سال بسلامتی و پر پول ازش عبور کنیم همگی😍

اومدم یه چیز بگم:

راستش من همیشه اخر سال برا سال اینده یهو حسی یه چیز برا سال جدید به دلم میفته.

مث یه برچسب.

مثلا پارسال برام سال رفاه بود( اینا یهو به دلم میفته ها)

که شاید رفاهه کامل نداشتیم ولی خرید خونه و رسیدگی به اوضاعمون خداروشکر شاملش شد .

دو سال پیش سال برکت بود برام

چند سال پیش سال تلاش که واقعااااا راحت نبود برامون و تلاش لازم بودیم.

یه سال هم سال عشق بود که با همسرم اشنا شدیم 

امسال به دلم افتاده سال تفریح و سفر😍

شمام سعی کنین یه برچسب با نیت قلبی تون به سال جدید بزنین ولی دیگه شد و نشدش کاری نداشته باشین و رها کنین 

فقط ارسال کنین به ناخوداگاهتون

همین که تو ذهنتون بیاد مسیر براتون نورانی میشه

مث این جمله

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 

ان شالله مسیر پیش رو پر نور باشه براتون 💚🌱