2777
2789
عنوان

دیدگاهتون درباره اون دنیا چیه

216 بازدید | 22 پست

من خودم فک میکنم آتیش جهنم و جنگل بهشت منظورشون راحتی و سختیه 

حالا نمیدونم به چه صورت هست با یک  جسم دیگه یا بدون جسم ولی زندگی دیگری آسان یا سخت خواهد بود 

ولی از ی طرف دیگه هم ممکنه زندگی جدید پیش روباشه بدون ربط به زندگی قبل(که من اینجور فکر نمیکنم و فکر میکنم همه زندگی هایی که خواهیم داشت مربوط به گذشته ما خواهد بود)

و فکر میکنم پاداش و مجازات کارمون رو درهمین دنیا و در همین زندگی میگیریم..اگه شما توجه کنید متوجه میشید که نتیجه کار خوب یا بد رو میبینید همینجاشما چی فک میکنید بعد از اینجا قراره کجا باشیم؟

دیدگاهم دیدگاه قرآنه

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی پس از زندگی جواب سوالتتون رومیده همه که نتیجه ی اعمالشون رواین دنیا نمیبینن من خیلی ها رودیدم کلی دوبه هم زنی میکنن خودشون کلی خوشبختن مطنینا آخرتی هست که اعمالمون نهرهای بهشت یاهیزم جهنمش خواهند سد

شاید چون بدن فرسوده میشه از کار میفته ولی روح دوباره به زندگی باز میگرده یک جایی که دنیای زندگی روح ...

آره خب اونجا فقط روح هست 

زندگی دشوار ترین امتحان است.بسیاری از مردم مردود میشوند چون سعی میکنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه ی هر کسی فرق میکند 

جهنم تجسم اعمالمون هست و‌بهشت هم همینطور کاملا عادلانه 

وقتی میگن توشه ای برای اون دنیا برا خودتون آماده کنید یعنی ابزار های استفاده از اون دنیا رو باید از همینجا با خودم ببریم مثل جنین که تو شکم مادرش دشچستکاه های مورد نیاز دنیا رو با خودش میاره پس همه چی برمیگرده به اعمالمون تا اون دنیا برامون بهشت باشه یا جهنم

خدایا... حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد💚💚🍃الله 

نه من اینطور فکر نمیکنم . مثلا داعش چقد ادم بیگناه رو کشت و قتل عام کرد و سر برید اینا چجوری تو این دنیا جواب کارشون رو میبینن؟! یا مثلا ادمی که حق ارث خواهر برادراشو با کلک بالا میکشه حالا تهش اخر عمری ی بیماری هم بگیره ، این میتونه جای اون گناهش باشه ؟ نه . بعضی گناها بعد از مرگ عذاب باید ببینن

کاربری دست دو نفره ...میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 🙏

به نظرتون انسان و جن تو بهشت و جهنم باهمن ؟

زندگی دشوار ترین امتحان است.بسیاری از مردم مردود میشوند چون سعی میکنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه ی هر کسی فرق میکند 
زندگی پس از زندگی جواب سوالتتون رومیده همه که نتیجه ی اعمالشون رواین دنیا نمیبینن من خیلی ها رودیدم ...

اما شاید ما از درون اون آدما خبر نداریم و شاید عذابش رو میکشن ما متوجه نمیشیم

همون بهشت و جهنم که میشه نتیجه کارا و اعمال خودت نه کمتر نه بیشتر بازم نمیشه دقیق البته توصیفش کرد تا خود آدم تجربه کنه آخرش هم که همه به غیر از یه عده خاص بعد اینکه جواب کارای بدشون دیدن همه میرن بهشت