2777
2789
عنوان

قطع فوری پریود

7121 بازدید | 18 پست

سلام دوستان من فردا روز هفتم پریودمه روز هشتم نوبت عکس رنگی دارم الان ک روز ششمه هنوز خونریزیم زیاده میخوام قطع بشه تا فردا چی پیشنهاد میدید خیلی ممنونم اگ راهنماییم کنید

دیگه اگه مشکل دیگه ای نداری ال رو شروع کن.از امشب هرشب باید بخوری فقط اگه بتونی یکی دوروز صبر کمی که خونریزی کامل قطع بشه بعد عکستو بگیری بهتره

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام فوفل و نشاسته بخور

باهم بخوره یا جدا؟؟

منم گاهی وسطای سیکلم لکه بینی دارم.خیر سرم مامام ولی نمیخوام داروی هورمونی بخورم

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
باهم بخوره یا جدا؟؟ منم گاهی وسطای سیکلم لکه بینی دارم.خیر سرم مامام ولی نمیخوام داروی هورمونی بخور ...

وسطای سیکل اگه تایم تخمک‌گذاریه متیل اشمرزه کار خاصی نمیخاد، اما اگه دیفکت فاز پرولیفراتیو  یا لوتئال باشه باید درمان کنی. البته از لحاظ کلامیدیا و تیرویید و انعقادی و …. هم چک کن

باهم بخوره یا جدا؟؟ منم گاهی وسطای سیکلم لکه بینی دارم.خیر سرم مامام ولی نمیخوام داروی هورمونی بخور ...

اره باهم بخوره فوفل اسیاب کنه و نشاسته ویا بهتره قرص کمر بکوبه با نشاسته بخوره یا فوفل وقرص کمر بکوبی باهم بخوری البته هر کدوم در حد یه قاشق مرباخوری باهم قاطی کنی بخوری یا بریزی داخل نشاسته

متیل اشمرز بیشتر درد موقع تخمک گذاریه.خونریزی نداره.البته خونریزی موقع تخمک گذاری طبیعیه که من اولین ...

تایم تخمک‌گذاری تو خیلی افراد خودشو با اسپاتینگ نشون میده که درمان لازم نداره. به هر حال اگر واسه شما فقط یک بار بوده که اصلا نیاز به هیچ اقدامی نداره 

منم مامام خودم.چون مجردم نمیتونم پاپ بدم خیلی استرس دارم که بدخیمی باشه.چون pco خفیف بود مدروکسی خور ...

چرا کلا dub در نظر گرفتی؟؟؟ من که هیستوری کاملتو ندارم در مورد شرح aub ولی قبل از هورمون اگزوژن باید موارد دیگه رو چک میکردی

دکتر بهم داد.بااینکه خودم مامام ولی هیج وقت سرخود چیزی مصرف نمیکنم.مخصوصا هورمونی

خیلی از پزشکا دست به تجویز هورمونشون خوبه فقط. اولین قانون درمان aub  اینه که همه ی موارد رو رد کنی اگر هیچ مشکلی نبود و‌همه چی نرمال بود dub در نظر می گیریم وگرنه تازه اوضاع بدتر میشه

اوهوم.دکترمو عوض کردم.یه قرص گیاهی داد که لکه بینی که‌بخاطر مدروکسی بود رو کم کنه.کم کرد ولی قطع نکر ...

چه مشکلی داشتی که مدروکسی خوردی؟؟ واسه درمان pco?? علامتدار بود؟ مشکلت چی بود اولش

مشکلم این بود که اواخر شهریور پری شدم مثل همیشه یک هفته پاک،۵ روز بلدینیگ که از اسپاتینگ بیشتر بود.ب ...

منو متروراژی داری، یه آزمایش کامل بده، cbc, tsh, prolactin, fsh, lh, pt, ptt, inr, deha

سونو رحم و ضمائم هم بده اینا رو روز ۲ تا ۵ منس بده

اگر همه چی نرمال بود استروژن بخور و ده روز اخر پروژسترون

و بعد از اینکه قطع کردی و‌منس شده دو دوره ترکیبی بخور

یه دوره داکسی یا ازیترو هم بخور واسه درمان کلامیدیا