2777
2789
عنوان

ازدواح

131 بازدید | 10 پست

شوهرم خودش و خونوادش خیلی بی فرهنکن.خیلی پشیمونم از ازدواجم...نمیدونم باید چیکار کنم.مامانم مخالف بود.ولی با کمک بابام ازدواح کردیم باهم.الان واقعا تو عذابم.هرروزم دعواس به خاطر چیزای کوچیک.یوقتایی خوبه اما یوقتاییم گاوه.چیکار کنم بنظرتون.کم اورذم.۶ماهه عرپسی کردیم

یوقتاییم گاوه؟😐

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دقیقا برعکس به دلیل اختلاف فرهنگ و اخلاق جوابم منفیه  به خواستگارم پدر مادرم برعکس هی کش دار میکنن قضیه رو اینقدر حرص خوردم و قلبم درد میکنه میترسم به صبح نکشم

شما اختلاف فرهنگیتون چقدر متفاوته مثلا چه چیز های؟ 

چی باعث شد به خواین ازدواج کنید که الان پشیمونید؟

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

مثلا هیشکدوم از اعضای خونوادش ادم حسابش نمیکنن.اما این اقا دستمالی همرو میکنه.ادعا داره.عقده و کمبود ...

آره خانواده شوهر من در ظاهر خوبن و بهش احترام میزارن ولی در واقع هیچی حسابش نمیکنن فقط خرش میکنن . بازم این همونارو دوست داره کلا لیاقتش همینه 🤣

آره خانواده شوهر من در ظاهر خوبن و بهش احترام میزارن ولی در واقع هیچی حسابش نمیکنن فقط خرش میکنن . ب ...

چیگا میکنین خب شما.من واقعا دیوونه شدم.از از بیشعوری خونوادش.هم از نفهمی خودش