2821
2789
عنوان

ارایش گره ر............ تو قیافم😥😑

490 بازدید | 42 پست

عروسی کوچیک و خودمونی پسر عمم بود بعد من بهش گفتم فقط موهامو اتو بکش برگشت گفت ن بزار ارایشتم خودم میکنم هر چی گفتم ن گفت بسپارش به من 😎😎😎

بعد گفتم پس ملیح ارایش کن غلیظ و خط چشم به من نمیاد😊

گف ن تو بسپرش به من😎 خلاصه مالیدو مالید منم اینه جلوم نبود ببینم داره چه غلطی میکنه😢

یهو رفتم جلو اینه کارش تموم شد😱 یعنی افتضاح کرده بود نفهم خط چشم غلیظ غلیظ تا سر کوچه رژ پر رنگ  پرنگ ابروهای مداد کشیده مکت شده🤦‍♀️😭

خلاصه هیچ وقت این قد زشت نشده بودم فقط گریم گرفت رفتم شستم یه ماسک گنده زدم رو صورتم با چشای قرمز و ناراحتی رفتم ن رقصیدم ن شام خوردم ن لباسام که خیلی ذوقشو داشتم بپوشم پوشیدم ن موهامو باز کردم😭همه تیپ زده 😂 منم اون جوری 

لایک نکن. خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد، باید به چپت باشد و کاریت نباشد😂                                  ز تمام بودنی ها تو همین، از ان من باش که به،  غیر با تو بودن دلم، ارزو ندارد. دوست دارم مرد نظامی من💜💜💜👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️

تجربه ایم مدلی اگه داشتین بگین اروم شم 😑

لایک نکن. خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد، باید به چپت باشد و کاریت نباشد😂                                  ز تمام بودنی ها تو همین، از ان من باش که به،  غیر با تو بودن دلم، ارزو ندارد. دوست دارم مرد نظامی من💜💜💜👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم‌ناراحت نباش تو عروسی پسرعموت بود

من عروسی خودم این ریختی شدم بااین تفاوت ک نتونستم بشورم😑

مهرماهی ام مهربونم اما بی اعصاب!!بسیارتومخی وبیش ازحدپیگیرهمه چیز! کلافم ازغرورو لجبازی غیرقابل توصیفم آدمی مثل خودم رو نمیتونم تحمل کنم هوش وحافظه م مثل ساعت کارمیکنه واین منو عصبی میکنه !!نخند......این یه واقعیته که زندگیمو مختل کرده.......پرخاشگری ازویژگی های بارز وی میباشدصفات اخلاقی منفی درمن نمایان تراست⛔............ به کسانی که ادعای علامه ی دهربودن دارن توهین خواهم کرد!پس برای تحمیل طرز فکرت بمن منو ریپلای نکن   حدوحدود خودتو بدون تابرات بهترین دوست باشم❤
وااای خیلی حس بدیه خیلیییییییییی درکت میکنم

میبینی 😭😭😭😭😭😭😭

چقدر دادی؟ چیزی نگفتی؟

بترکه فامیلمون بود 

تجربه ایم مدلی اگه داشتین بگین اروم شم 😑

عروسیم☺️☺️☺️رسماً رید بهم😊😊😊داداشم هر وقت یادش میوفته میگه مث هالوین درستت کرده بود 

خدا ازش نگذره رید تو بهترین روز زندگیم

اینکه گذشت ولی سعی کن وقتی اتفاق بدی برات میوفته مدیریت بحران کنی حق داشتی ناراحت شی ولی نه اینکه کل مراسمو غمبرک بزنی و لباستو نپوشی

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم