2777
2789
عنوان

حوصله ام سر رفته

121 بازدید | 24 پست

عکس تزیین حلواهامو بذارم یا چیز دیگه یا حرف بزنیم

مامایی که قناد شد😍                                                             پیجم فالو کنید sweetdelsaesfahan 🧁🍰🍧🍨                                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزار 

لایکم کن وقتی گذاشتی

برای عاقبت بخیریم دعا میکنید+ کنکورم (حتی یه صلوات)。◕‿◕。ای کاش یه روزی منم همه آرزوهام براورده بشه.. رنگ خوشبختی رو بببینم، خسته شدم از این اوضاع، از این همه تنهایی و بی کسی ..‌‌. امیدم به آینده ست 🙂💛 برام دعا کنید

بزار جانم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

این یه تزیین شب جمعه است فاتحه مع الصلوات

مامایی که قناد شد😍                                                             پیجم فالو کنید sweetdelsaesfahan 🧁🍰🍧🍨                                   
چی بگم😁😁😁انشب حالم خیلی بده خیلی بد  ولی  میخوام بگیرم به چپم...خب خب خب...هرکی سوال اش ...

منم کمک میکنم 🤣

گذاشتم

😍😍هنرمند

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻