2777
2789

دو سه روز پیش وقت دکتر داشتم باردارم با خواهرشوهرم رفته بودم نزدیکای ۳ از مطب اومدم بیرون ب همسرم اطلاع دادم.خواهرشوهرم گفت بریم مغازه هارو ببینیم بعدشم یه کفش میخواست بگیره کلی گشت منم پاهام و کمرم دردمیکرد گفتم دیره بریم خونه کمرم دردمیکنه محل نذاش ساعت ۵ اومدیم سوار تاکسی بشیم شوهرم زنگ زد کلی داد و بیداد کرد که چ خبرته ساعت ۵ نیومدی حتی نذاشت حرف بزنم.منم ناراحت شدم.بقیشو پایین مینویسم

کلی داد زد گوشی رو هم روم قطع کرد منم اومدم خونه اصلا باهاش حرف نزدم خیلی خسته بودم با این همه رفتم آشپزخونه تا ساعت ۸ سرپا بودم و آشپزی میکردم اونم اصلا باهام حرف نزد حتی نپرسید چرا دیر کردم الان ۳ روزه ن اون حرف میزنه ن من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امشب حالم خوب نبود شام درست نکردم ولی به اندازه دو نفرمون غذا بود تو یخچال آور همشو گذاشت جلوش خورد تا من برم کلا تموم کرد میدونم از هرسش اون کارو کرد خیلی ناراحت شدم اصلا ملاحظه نمیکنه بارداریمو از هرسم هیچی نخوردم از ضعف دارم تلف میشم😐

شوهرت پریودش نزدیکه احتمالن😐اسی اگر اولایه عروسیته اینجور جعروبحثا پیش میاد ب مرور درست میشه

۳ ساله ازدواج کردیم شوهرم هیجا نمیذاره برم میدونم حساسه ولی خب چیکارکنم خواهرش خرید میکرد منم از دردکمرم عصبانی بودم از ی طرفم اون زنگ زد داد زد ناراحت شدم

۳ ساله ازدواج کردیم شوهرم هیجا نمیذاره برم میدونم حساسه ولی خب چیکارکنم خواهرش خرید میکرد منم از درد ...

منم اوایل ازدواجم شوهرم همینجوری بود بعد کمکم درست شد مخصوصا بعد ب دنیا آمدن پسرم .مشاور برید شاید کمک کرد‌.الانم برو اول آشتی کنید بعدش باهاش صحبت کن .امیدوارم اخلاق شوهرت درست شه واقعا اینجوری آدم عذاب میبینه

کاربری دست دو نفرع با تشکر
منم اوایل ازدواجم شوهرم همینجوری بود بعد کمکم درست شد مخصوصا بعد ب دنیا آمدن پسرم .مشاور برید شاید ک ...

هیچوقت وقتی قهر میکنم نمیاد منتمو بکشه حسرت ب دل موندم یه بار دستمو بگیره و فقط بگه ناراحت نباش😔منم از حرصم حرف نمیزنم باهاش.

هیچوقت وقتی قهر میکنم نمیاد منتمو بکشه حسرت ب دل موندم یه بار دستمو بگیره و فقط بگه ناراحت ن ...

عزیزم .عیبی نداره بخاطره این بحثا قهر نکنید .بهش بگو وقتی مقصری حداقل از دلم درآر .بگو نمیخام برام گل بخری یا هدیه .ولی .حداقل با ی ببخشید یا ی بوس کردن نازمو بکش .بگو من زنم روحیم حساسه نیاز دارم ی وقتایی که ازت ناراحتم نازمو بکشی.

کاربری دست دو نفرع با تشکر