2777
2789
عنوان

ممکنه براتون اتفاق افتاده باشه ! 🥲

260 بازدید | 23 پست

نمیدونم از کجا شروع کنم !! 

فقط راه حل میخوام ! 

الان دیگه حدودا 5 سال میشه 

میدونم کارم اشتباهه و و و و 

من دارم بخاطر اون همه زندگیمو به باد میدم . 

برای کسی که نه تاحالا منو دیده و نه حتی منو میشناسه ! 

میخوام از این حس فرار کنم ؛ توی همه چیه زندگیم بخاطرش موندم ! 

شاید مسخره باشه ؛ ولی حتی رشتمم میخوام بخاطر رسیدن بهش انتخاب کنم 🥴 یعنی همه چیز .... پخ 

اگر بهش نرسم یعنی نصف عمرم رو بیهوده صرف کردم 

واقعاااااا به کمک نیاز دارم ؛ دارم بیچاره میشم ، میدونم کارام اشتباهه و ممکنه در سن بالاتر بهش بخندم ! 

ولی در حال حاضر این بحران زندگیه منه 🥲

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/ 

بیخیال بابا فکرو زندگیتو،درگیر کی میکنی بخدا پشیمون میشی

...

ه داستانی هس که میگه؛تو جنگ‌ جهانی دوم یه پیانیست روس به دست نازی‌ها اسیر میشه و نازی‌ها بهش دستور میدن پیانو بزنه و شرط میبندن که اگه از پیانو زدن دست بکشه میکشنش.دو روز تموم‌ پیانو میزنه،آخر سر از خستگی بیهوش میشه.آخر داستانو یادته؟کشتنش!من با تک تک سلولای بدنم حال اون پیانیستو میفهمم،حس آدمی که تو راهی قدم گذاشتی که تهش هیچی نیست                                             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ جالب منم یه موقعی اینطور بودم😃 و درنهایت اون ازدواج کرد و من چند سال از عمرمو قبل از ازدواجش و چندسالم بعد از ازدواجش رو حروم کردم و الان پشیمونم 

لطفا خانوم جلسه ای ها ریپلای نکنن                                          
بیخیال بابا فکرو زندگیتو،درگیر کی میکنی بخدا پشیمون میشی ...

خیلی دوست دارم تمومش کنم  ! 

ولی نمیدونم چرا نمیتونم 🥲

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/ 
خیلی دوست دارم تمومش کنم  !  ولی نمیدونم چرا نمیتونم 🥲

میشه ببین یکی از رفیقای من دقیقا مشکل تورو،داشت و تا ته شو رفت اخرشم میدونی چی شد😏

ه داستانی هس که میگه؛تو جنگ‌ جهانی دوم یه پیانیست روس به دست نازی‌ها اسیر میشه و نازی‌ها بهش دستور میدن پیانو بزنه و شرط میبندن که اگه از پیانو زدن دست بکشه میکشنش.دو روز تموم‌ پیانو میزنه،آخر سر از خستگی بیهوش میشه.آخر داستانو یادته؟کشتنش!من با تک تک سلولای بدنم حال اون پیانیستو میفهمم،حس آدمی که تو راهی قدم گذاشتی که تهش هیچی نیست                                             
چ جالب منم یه موقعی اینطور بودم😃 و درنهایت اون ازدواج کرد و من چند سال از عمرمو قبل از ازدواجش و چن ...

من واقعا نمیدونم باید چه غلطی کنم 

هم دوسش دارم 

و هم نمیخوام دوسش داشته باشم :(

پا پیش بزار. تکلیفتو معلوم کن

نمیتونم ؛ واقعااا نمیتونم 🥴

برم بگم سلام من عاشقتم بخاطرت رفتم فلان رشته رو انتخاب کردم که بهت برسم !؟ 

خیلی دوست دارم تمومش کنم  !  ولی نمیدونم چرا نمیتونم 🥲

منم یه رابطه اینجور داشتم ولی اومد اهواز و دیدمش حتی اومد خاستگاری ولی درست اول آشنایی باخانوادم اومد گفت تو حتما باکسی دیگه هم اینجور دوست شدی و کلی اذیت کرد گفتمش برو گمشو ولی میگفت میخامت ولی باید اجازه بدی پرینت خطت رو بگیرم دیگه با دعوا بعد چندماه تموم کردم ولی کاری کرد که پول رفت و برگشتش و شرینی و گل خاستگاری رو ازم گرفت که دیگه اذیتاش کمتر شد منم زود با پسرعموم که قبلنا میخاستم نامزد کردم و خطمو عوض کردم.اشتباهه تو اونو نمیشناسی فک کن بعد اینهمه اونی نباشه که فکر میکنی