2777
2789
عنوان

چه رشته ای رو انتخاب کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 34 پست
واقعا؟ چطور باید مطمئن شم ،از همین الان کلی دارن بهم استرس میدن

ببین درسته من سه تا رشته اصلی رو نمیخونم پیرا میخونم ولی خب مشاورم پزشکی بود و من هر وقت بهش میگفتم 13-14 ساعت برنامه رو از کی میخوای بنویسی میگف نمینویسم!میگف اصلا این کار درستی نیست!

برا همینم میگم که به حرف بقیه اهمیتی نده رشته ای که مورد علاقته رو انتخاب کن و بخون و موفق هم میشی مطمئن باش!

سلام عزیزم باید ببینی دوست داری تو دانشگاه چه رشته ای بخونی و دوست داریس چه شغلی داشته باشی اگه به ...

من ب هیچ کدوم علاقه ندارم تکلیفم چیخ؟😑😂

اما عاشق ریاصی فیزیکم

صدای تو همانند صلیب‍‍ی ست ،❣کہ مسیحی را به آن آویختن..!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تجربیم  دوسش دارم اما درسا سنگین و سختن دهنمو سرویس کرده  من‌میخواستم برم ریاضی اما ت ...

وااای مثل منی ،منم دوست دارم برم ریاضی ولی اجیم میگه منطقی فکر کن ،تو ایران برای تو نمیشه 

موفق بشی عزیزم

واقعا؟یعنی اگه عادت کنم روزی ۱۴ ساعت بخونم میتونم رتبمو تک رقمی یا دو رقمی کنم؟

اره به شرطی که از همون سال دهم کنکوری بخونی

اگه کنکوری بخونی لصن درسای مدرسه برات لب خوردن مژشه

وااای مثل منی ،منم دوست دارم برم ریاضی ولی اجیم میگه منطقی فکر کن ،تو ایران برای تو نمیشه  موف ...

مرسی عزیزم همچنین💖

زندگی دشوار ترین امتحان است.بسیاری از مردم مردود میشوند چون سعی میکنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه ی هر کسی فرق میکند 
ببین درسته من سه تا رشته اصلی رو نمیخونم پیرا میخونم ولی خب مشاورم پزشکی بود و من هر وقت بهش میگفتم ...

اخیش کاشکی از همون اول میومدم اینجا حرفمو میزدم 

مرسی عزیزم بابت راهنماییت❤

وااای مرسی ،به خدا خیلی استرس دارم ،حس میکنم خیلی گیجم  ولی حرفت خیلی کمکم کرد مهربون جون

خواهش میکنم عزیز دل

ببین انتخابی که الان میکنی خیلی تو ایندت تاثیر داره چون قرار نیست فقط چهار سال دبیرستان رو بخونی

کنکور ریاضی افراد کمتری شرکت میکنند و قبولی توش راحتتره از طرفی اکثر رشته ها مهندسیه و خیلیا هم اشباع شده یعنی کاری براش نیست و اینم یگم رشته های مهندسی بیشتر پسرونس انگار هرچند این به علاقه خودت برمیگرده چون خیلی از دخترا تو رشته های مهندسی خیلی موفقن

کنکور تجربی خیلی شلوغه و از طرفی رشته هایی که میشه تو دانشگاه خوند خیلی تنوع داره بهت پیشنهاد میکنم سرچ کنی دفترچه انتخاب رشته و رشته های دانشگاهی ریاضی و تجربی رو نگاه کن 

و اینکه میگن 14 ساعت خیلی توجه نکن همه چی به خودت و کیفیت مطالعه خودت ربط داره یکی تو یه ساعت میتونه یه عالمه درس بخونه و بفهمه یکی همون حجم درس رو تو سه ساعت میخونه

پس از خودت سوال کن ببین با خودت چند چندی

امیدوارم موفق باشی اگه سوال داشتی در خدمتم

من اگر خوب اگر بد تو برو خود را باش...  
من ب هیچ کدوم علاقه ندارم تکلیفم چیخ؟😑😂 اما عاشق ریاصی فیزیکم

به شغلا علاقه  نداری؟

ببین برو دفترچه انتخاب رشته تجربی و ریاضی رو ببین رشته های دانشگاهیشو نگاه کن خیلی  زیاده

خواهش میکنم عزیز دل ببین انتخابی که الان میکنی خیلی تو ایندت تاثیر داره چون قرار نیست فقط چهار سال ...

واقعا فوق العاده ای مرسی 

باشه حتما میرم تحقیق میکنم مرسی

ببین درسته من سه تا رشته اصلی رو نمیخونم پیرا میخونم ولی خب مشاورم پزشکی بود و من هر وقت بهش میگفتم ...

عزیزم شما پیراپزشکی هستی میتونی سوال تایپک اخر منو جواب بدی؟ممنونم