بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه اپارتمانه تا جایی که امکان داره کم واحد و تک واحدی در هر طبقه طبقه دوم ایده اله اگه نوساز نیست حتما مطمئن بشی مشکل نم و فاضلاب نداشته باشه اگه طبقه بالاست حتما مشکل اب نداشته باشه
نورگیری خ مهمه جهت خونه مهمه..جنوبی نورش خوبه ولی کمی گرمه برای خواب غربی افتابه بعداز ظهر تابستونش زیاده...شمالی زمستونش سرده...شرقی هم که خوبه مهمه که در دو جهت باشه خونه باد از سمت غرب میاد و شمال .. خوبه تا خونه خفه نشه ادم اتاق خوابا گرم نباشه اگر منطفه تون گرمه
بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.
اول باید مصالح و اسکلت بندی خونه باید خوب باشه. کم واحد بودن. نقشه مناسب ،یعنی جای اتاق یا سرویس دستشویی مناسب باشه یعنی نسبت به متراژ هر چیزی سرجاش باشه .بالکن داشته باشه .نورگیر بودن خیلی مهمه. اگه ویو خوبی داشته باشه نکته مثبتی هست برای خونه