2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند دقیقه بعد صبحانه میخورید شما؟؟تاثیر داره اون تایم؟

من بلافاصله بعد صبحانه می‌خوردم 

راستش ۹۰ درصد موهای من بخاطر شیمی درمانی ریخت 

دوماه هیرویت استفاده کردم ، خداروشکر خیلی خوب در اومد ، هر کس منو میدید میگف چقدر خوب موهات دراومده 

الآنم ریزش ندارم ولی کوتاهه دیگه 😅

بعدشم قرص به این گندگی رو من نمیتونم قورت بدم امروز دوتا رو انداختم تو میخوای ناشتا بخوری🤤

من ناشتا دوبار خوردم گفتم شاید اینجوری تاثیر نداره از طرفیم دیدم ویتامین B داره باید خالی خورد تو جعبش نوشته با صبحانه اصلا گیج شدم😖

دوتاا😳باید روزی یکی بخوریدا 

درسته ممنونم😍

خواهش میکنم عزیزم ، قرص عالی هست من قبلا استفاده کردم 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
من بلافاصله بعد صبحانه می‌خوردم  راستش ۹۰ درصد موهای من بخاطر شیمی درمانی ریخت  دوماه هی ...

واقعا؟خداروشکر پس براتون تاثیر داشت همیشه سلامت باشید😍پس منم بلافاصله بعد صبحانه میندازم اگر اینجوری براتون تاثیر داشته😍

من ناشتا دوبار خوردم گفتم شاید اینجوری تاثیر نداره از طرفیم دیدم ویتامین B داره باید خالی خورد ...

دکتر به من گفت همراه با صبحانه                                    ازبس بزرگ بود نتونستم قورت بدم انداختم دور

🎊🎉
 واقعا؟خداروشکر پس براتون تاثیر داشت همیشه سلامت باشید😍پس منم بلافاصله بعد صبحانه میندازم اگر ...

اره عزیزم برای منکه واقعا تأثیر داشت 

یکی از دوستانم بخاطر زایمان و شیردهی ریزش مو داشت ، به حدی که کنار سرش واقعا خالی شده بود، ایشون استفاده کرده بود و تاثیرش رو دیدم منم استفاده کردم که خداروشکر برام تاثیر داشت ، البته میگن حداقل باید ۳ ماه استفاده بشه ولی خب دوستم یک ماه و نیم و منم دو ماه استفاده کردم خداروشکر برای هیچکدوممون برگشت نداشته ... 

اره عزیزم برای منکه واقعا تأثیر داشت  یکی از دوستانم بخاطر زایمان و شیردهی ریزش مو داشت ، به ح ...

عزیزم بعد چند ماه تاثیرشو دیدین؟ موهای ریخته در اومد؟ من کمتر از یه ماه میخورم ریزشش قطع نشده ولی یکم کمتر شده منم رفتم موهامو کوتاه کردم فعلا بهتره

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤
اره عزیزم برای منکه واقعا تأثیر داشت  یکی از دوستانم بخاطر زایمان و شیردهی ریزش مو داشت ، به ح ...

من تازه خریدم اگر این دورش تاثیر داشته باشه باز هم میخرم امیدوارم برای منم مثل شما و دوستتون تاثیر گدار باشه دیگه والا خسته شدم از ریزش😩

عزیزم بعد چند ماه تاثیرشو دیدین؟ موهای ریخته در اومد؟ من کنار از یه ماه مزخورم ریزشش قطع نشده ولی یک ...

عزیزم من دو ماه کامل استفاده کردم ولی بعد یک ماه تأثیرش رو دیدم 

بله خداروشکر همه ی موهای ریختم دراومد ، اولش خیلی نازک بود اما کم کم خوب شد 

خب شما ببین اگه همچنان با مصرف این کپسول ریزش موهاتون کم نشد یا تاثیرش رو ندیدین به دکتر مراجعه کنید شاید دلیلش چیز دیگری باشه 

من تازه خریدم اگر این دورش تاثیر داشته باشه باز هم میخرم امیدوارم برای منم مثل شما و دوستتون ت ...

سلام اسی

چه مدت از هیرویت استفاده کردی؟؟

ریزش موهاتون قطع شد؟؟

بعد از قطع مصرف هیرویت ، دوباره ریزش مو نداشتین؟؟؟