2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظه

51 بازدید | 6 پست

اگ بهترین دوستتون خیلی دوسش دارین و اونم دوستون داره با هم خدافظی کنین ناراحت نمیشین، البته مجازی هستیم 

من به دنیا اومدم خوب باشم، مهربونی هدیه بدم❤هردعایی خواستی بگو برات میخونم❤😍هر سوره ای خواستی دریغ نکن بگو حتما بهم برات میخونم، خواستی اسمت بگو نماز شب اسمت مینویسم مهربون به جای اینکه هم ناراحت کنیم با هم مهربون باشیم تو هم برای تعجیل در ظهور اقا امام زمان (عج)  یه دونه صلوات بفرست قشنگم. به امید روز های پر از مهربونی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چرا .. ناراحت میشم  ولی خدا زمان رو داده برای فراموشی ... مشکلات رو هم برای فکر نکردن به نا ...

من انقد بهش دل بستم ک تصویر زمینه گوشیم اسمش گذاشتم یا حتی رمز گوشیم تاریخ تولدشه آخه خیلی دوسش دارم نمیتونم فراموشش کنم اونم نمیتونه فراموش کنه به خاطر مادرشون مجبوریم دیگه حرف نزنیم بهم گفت دیشب بهت فکر میکردم گریه ام گرفت چیکار کنم؟؟؟؟؟؟ ایا حق ندارم ناراحت بشم؟؟؟؟ من همیشه با دوستام و عزیزام امتحان میشم خیلی سخته واقعا ادمی حساس هستم میشه راه کار بدین چجوری ناراحت نشم دلم نمیخواد فراموشش کنم برام پست سفارش داده برای تولدم چجوری ادمی ک میگه بیشتر از خانواده ام دوست دارم فراموش کنم چجوری با وجود هدیه هاش فراموشش کنم؟ نمیشه به نظرتون چیکار کنم خدافظی نکنیم

من به دنیا اومدم خوب باشم، مهربونی هدیه بدم❤هردعایی خواستی بگو برات میخونم❤😍هر سوره ای خواستی دریغ نکن بگو حتما بهم برات میخونم، خواستی اسمت بگو نماز شب اسمت مینویسم مهربون به جای اینکه هم ناراحت کنیم با هم مهربون باشیم تو هم برای تعجیل در ظهور اقا امام زمان (عج)  یه دونه صلوات بفرست قشنگم. به امید روز های پر از مهربونی
من انقد بهش دل بستم ک تصویر زمینه گوشیم اسمش گذاشتم یا حتی رمز گوشیم تاریخ تولدشه آخه خیلی دوسش دارم ...

عزیزم بله حق داری ناراحت بشی 

چرا به خاطر مادرشون باید خداحافظی کنید ؟؟ اگه اشکال نداره البته

«خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️ 
عزیزم بله حق داری ناراحت بشی  چرا به خاطر مادرشون باید خداحافظی کنید ؟؟ اگه اشکال نداره البته

چون مجازی اجازه نمیدن