2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاید خواهش میکنم

175 بازدید | 38 پست

امروز تاپیک زدم باز نمیدونم چیکار کنم

با کسی که ۱۰ ۱۲ سال بزرگتر باشه و دوسال پیش خواسته بیاد خواستگاری و اجازه ندادی الان باز هم اطرافیان رو قسم داده که من و راضی کنن چیکار کنم من اصلا میخوام تا اخر عمر ازدواج نکنم اصلا ولی اینجا هم خیلی از کاربرا میگن ممکنه ادم پشیمون بشه میترسم من هم پشیمون بشم من دانشجوام ولی اون نه دانشگاه هم نرفته ولی گفته هر چی که خودش بگه وهمه اطرافیان هم میگن خیلی پسر خوبیه وممکنه تااخر عمر همچین کسی با این اخلاق و انسانیت پیدا نشه خواهش میکنم این تاپیک رو میخونید جواب بدید

درخواست دوستی قبول نمیکنم 

به خاطر اختلاف سنیتون ردش میکنی؟

دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه   بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه

پس چی؟🤔

دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه   بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫

ادم خواهرش یا دخترش تا اخر عمر تو خونه پدر بمونه

تا گیسش مثل دندوناش سفید بشه بهتراز اینکه گیر ناتوی نامرد بیفته

اینجوری هستش یا نه؟

یه پسرو خواستی اگر خواستی ببینی خوبه یا نه ببین

مادرداریش چطوره خواهر داریش چطوره

اینکه تو هفته سه بار خواهرشو میزنه این وقتی زن بگیره

دستش روی صورت زنش بلند نمیشه.دست شله شله دیگه

مشتی هستی   ملوان کشتی هستی
پس چی؟🤔

اصلا دوست ندارم ازدواج کنم ولی همه میگن نمیشه باقطعیت بگی تا اخر عمرمیخوای مجرد باشی هم اینکه اگه قرار باشه روزی ازدواج باشه ادم مقابل تحصیل کرده باشه ولی به جز این دوتا همه چیش خوبه همه هم اینو میگن که کسی به خوبی و سربه زیریش پیدا نمیشه که همه چیت رو قبول کنه

اصلا دوست ندارم ازدواج کنم ولی همه میگن نمیشه باقطعیت بگی تا اخر عمرمیخوای مجرد باشی هم اینکه اگه قر ...

‌خو نمیشه تا آخر عمر مجرد بمونی که الان میگی وقتی خاستگارات زیادن

پس فردا که سنت بالاتر رفت و تنهایی رو حس کردی پشیمون میشی

اگه کیس خوبیه بیشتر روش فکر کن

ادم خواهرش یا دخترش تا اخر عمر تو خونه پدر بمونه تا گیسش مثل دندوناش سفید بشه بهتراز اینکه گیر ناتو ...

نه حتی داداش هاشم این اخلاق رو ندارن جونشون رو واسه خانم هاشون میدن این از اونا هم بدتره فقط یه بار هم نامزد کرده بهم زده مثل اینکه دختره رو دوست نداشته

خب بهش فرصت بده ی دوره کوتاه اگ شرایطش هست باهم باشین اگ خوشت اومد قبولش کن

اخه اشناهستیم اینجوری ابروریزی میشه به نظر خانواده ام بعد من تاحالابا کسی نبودم نمیدونم باید چیکار کنم

اخه اشناهستیم اینجوری ابروریزی میشه به نظر خانواده ام بعد من تاحالابا کسی نبودم نمیدونم باید چیکار ک ...

خو بزار بیاد خواستگاریت عزیزم ب یکی از همون واسطه ها خانوادت جواب مثب بده ک بیان

نه حتی داداش هاشم این اخلاق رو ندارن جونشون رو واسه خانم هاشون میدن این از اونا هم بدتره فقط یه بار ...

بشین منطقی فکر بکن و تصمیم بگیر اینهایی که می گن مجرد بمون خودشون رفتم ازدواج کردن عشقشونو کردن و دوراشونو زدن میان می گن ازدواج خوب نیست

الانه که تنتون سلامته وقتی سنتون بره بالا اون موقعه که تنها موندید کی قراره بیاد در کنارتون باشه پای سختیها و خوشیها در کنارتون باشه؟

ادمها از یه جایی به بد دیگه نمی کشن دیگه طاقت ندارن پس تصمیم درست بگیر

یک میلیون دختر دهه شصتی تا اخر عمر قراره مجرد بمونند

مشتی هستی   ملوان کشتی هستی