2777
2789

شما چه لباسی مد نظرتونه ؟

آیا این پارچه های اسکاتلندی بیشتر به تم یلدا میخوره یا کریسمس 

دیگه چه ایده ای دارین؟

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم

می‌خوام سعی کنم خودم بدوزم

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کریسمس

بنظرت برای یلدا چی خوبه

بعد ما هنوز تو صف نذری محرم موندیم به کریسمس نرسیدیم😅

ای بابا😅

من دامن مشکی با شومیز قرمز میپوشم ☺️

دقیقا من 😊

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
به نظرم هرکس به اندازه ی وسعش تو مناسبت ها جشن بگیره خیلی خوبه برای روحیه آدم خوبه قرار نیست که همیش ...

دقیقا این روزا بهانه ایه برا اینکه مرتب باشیم در حد وسعمون تدادک ببینیم عکس بگیریم و شاد باشیم

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
به نظرم هرکس به اندازه ی وسعش تو مناسبت ها جشن بگیره خیلی خوبه برای روحیه آدم خوبه قرار نیست که همیش ...

من خودم همیشه جشن میگیرم خودم کیک درست میکنم شادم اما واقعا کار بعضی از خانمها رو درک نمیکنم چرا اینقده یه شب باید تجملاتی باشه با اینکه خیلیا ندارن ولی واسه یه شب وچشموهم چشمی خودشونو زجر میدن

مرد کوچک آسمانی ...شیرینی حضورت چه زود به کاممان تلخ شد .
من خودم همیشه جشن میگیرم خودم کیک درست میکنم شادم اما واقعا کار بعضی از خانمها رو درک نمیکنم چرا این ...

بله این حرف شما هم درسته ....بعضیا فقط به خاطر دوتا عکس که بزارن اینستا بریز و بپاش میکنن

لا إله إلّا اللّه