2777
2789

دیشب رفتم سه تا کتاب به پیشنهاد کتابدار خریدم یکی از یکی به درد نخور تر! فقط پولم حیف شد.

شما کتابی میشناسید که واقعا مفید باشه؟

بچهام ۳ و ۵ ساله ان.

حسبی الله

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شبکه سه یه برنامه داره نزدیک ۱۲ ظهر اینا خوبه اونو نگاه کن 

کتاب اطلاع ندارم

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

شوهرم میگه بدرد نمیخوره.چون کتاب اونجوری ک کتاب میخواد ما بچمون رو تربیت میکنیم ن اونجوری ک خودمون میخوایم

تیری به خطا هم نزدی هر چه زدی خورد...یک دنده تر از دشمنی ای دلبر جذاب....🥺
مجموعه کتابهای منِ دیگرِ ما. یک جلدشو کامل خوندم یه جمله میشد ازش برداشت کرد؛ هر چی بچه بیشتر تربی ...

این کتاب هایی که میگم خوبه 

تو دیجی رو ببین با تخفیف بخر یا اول یه خلاصه ازش تو نت بخون بعد بخر که مطمئن باشی 

هنر حرف زدن مؤثر با بچه ها 

شادترین کودک محله

تربیت بدون فریاد 

و مهم تر از همه عزیزم آرامش روح خودتون و رفتار درست هست

نور خواهی مستعد نور شو.... 
شبکه های استانیمون قطعه

تو تلببیون میتونی آرشیوشون رو ببینی حتی پخش زنده البته اگه علاقه داشته باشی 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
اپلیکیشن تلبیون؟ الان دانلودش میکنم اسم برنامه چی بود؟

اسمشو نمیدونم گلم بعد از برنامه طبیب نشون میده 

اسمش مامان ها هستش. خیلی ممنونم

آره آره 

خواهش میکنم

مجموعه کتابهای منِ دیگرِ ما. یک جلدشو کامل خوندم یه جمله میشد ازش برداشت کرد؛ هر چی بچه بیشتر تربی ...

ولی برداشت من از این کتاب،،،این بود که بچه در نهایت اون چیزی میشه که پدرومادر هستن.

خودمون رو تربیت کنیم،،بچه ناخودآگاه تربیت میشه