2777
2789
عنوان

لطفا بیاید راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 20 پست

درکل الان از چیش دودلی از اختلاف سنیش؟ یا اینکه کلا قصد ازدواج نداری ببین من همون طوری ک تو تاپیک او خانومه هم گفتم اختلاف سنی زیاد بیشتر از ده سال ممکنه برای یه عده مثل اون خانوم موفقیت امیز نباشه ولی واسه من برعکسه یعنی کاملا من موافقم هیچ مشکلی نداریم خداروشکر گاهی اوقات اگه سر مسئله ای به مشکل بر بخوریم مثلا نظر من با نظر اون متفاوت باشه یکیمون کوتاه میایم این شرط اول من بود برا ازدواج ولی خیلی پیش نمیاد این مشکلات چون طرز فکرامون خیلی شبیه به همه طرز سلیقه و علایقمون تقریبا یا میشه گفت خیلی شبیه ب همیم و البته نکته مهم زندگی ما اینه ک ن من بخاطر اون از علایقم گذشتم و ن اونم گذشته به سلیقه همدیگه احترام میذاریم 

زندگی موفق از نظر من زندگی ایه که به علایق و نظرات همدیگه احترام بذاریم گیرای الکی به هم ندیم زیاد یه چیزیو بزرگ نکنیم مثلا چرا به فلان خانوم یا اقا نگا کردی چرا باهاش همکلام شدی ک الان متاسفانه خیلی از این قبیل دعواها سر این موضوعات پیش پا افتاده عهد قجریه 

با ممانت چرا صمیمی یا با خواهرت چرا بیرون رفتی چرا فلان چیزو خریدی براشون این غر ها خیلی نادره مخصوصا تو برخی از خانوما ک تو نی نی سایتم به وضوح دیده میشه 

با این کارا انسان خودشو کوچیک میکنه پیش همسرش حالا همسرش چ بزرگ باشه چ همسن باشه چ کوچیکتر باشه چ روشنفکر باشه چ کوته فکر فرقی نمیکنه اصلا همه چی به خودت بستگی داره

فقط کافیه هر درخواستی ک داری مودبانه بهش بگی با زبون خوش اگه از یه کاریش نارحت میشی میتونی همه اینارو با زبون خوش بگی بهش حس اقتدار و مردونگی بدی باور کن با این چیزایی ک گفتم شوهرت میمیره برات دیدم ک میگم البته خب استثنا هم وجود داره نمیشه گفت اینا رو اگه رو همه مردا پیاده کنی جواب میده نه ولی به جرئت میتونم بگم هشتاد درصد مردا عاشق اینن همسرشون بهشون حس قدرت بده بهشون نهایت احترامو بذاره نمیگم هرچی گفت بگو چشم مرد سالاریو تو خونه‌ت راه بندازی این اشتباهه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکل الان از چیش دودلی از اختلاف سنیش؟ یا اینکه کلا قصد ازدواج نداری ببین من همون طوری ک تو تاپیک او ...

اینکه من دانشگاه میرم ولی اون نه اینکه دوست ندارم مسئولیتی رو قبول کنم که خیلی سخت باشه

اینکه دوست دارم تا احر عمر مجرد باشم ولی همه میگن خیلی سخته ولی اینجا خیلی چیزارو میبینم که واقعا میترسم مثلا کتک کاری ها خیانت حسادت قهر هایی که با خانواده هاشون میکنن مردا و من مطمئنم هیچ کدوم از این اخلاقارو نداره و خانواده اش رو میشناسم که واسه خانماشون جون میدن نمیخوام اگه بخوام یه روزی ازدواج کنم این ویژگی های خوبو از دست بدم

درخواست دوستی قبول نمیکنم 
زندگی موفق از نظر من زندگی ایه که به علایق و نظرات همدیگه احترام بذاریم گیرای الکی به هم ندیم زیاد ی ...

و یه اشتباهی کردم حوصلم سر رفته بود یه فال گرفتم 😔😔

درخواست دوستی قبول نمیکنم 
و یه اشتباهی کردم حوصلم سر رفته بود یه فال گرفتم 😔😔

راستش عقیده نداشتمو ندارم به فالو دعا و اینا فقط میدونم ک سرنوشتو خود ما میسازیم من شوهرم از اول خیلی نقط ضعف داشت همشم با رفتارای خوبی ک من داشتم از بین رفت منم داشتم نمیگم خیلی انسان کاملی بودم یا هستم نه هر انسانی نقط ضعفایی داره ولی خب خداروشکر موفق بودیم هردومون برای درست کردن نقط ضعفای همدیگه