نخود لوبیا رو از ساعت دو عصر روز قبل خیس کردم و چندبار آبشو عوض کردم
گندم هم از شب قبلش خیس کرذم و گذاشتم رو بخاری تا صبح حسابی تپل شده بودن اگه بخاری نباشه سه ساعت با شعله خیللللی کم بزارید که حسابی مغزشون نرم بشه
پیازامو با خرد کن میکس کردم نصفشو خام ریختم و نصفشو
پیاز داغ درست کردم و ارد رو اضافه کردم بهش که خامی آرد گرفته بشه
صبح اول وقت هم نخود و لوبیامو جدا پختم و همزمان گندم رو گذاشتم رو توی قابلمه بزرگ گذاشتم رو گاز پیاز خامو اضافه کردم
بعد عدس رو اصافه کردم بعدش پیازداغمو
یک ربع بعد نخود لوبیا رو
و یک ربع بعد سبزی رو
چندبار هم میزنیم که ته نگیره
نمک هم با سبزی هنزمان بریزید اما کم کم اضافه کنید که وقتی آب اضافی تبخیر میشه
شور نشه