2777
2789

بچه هامن الان با ی خواب عجیب بیدار شدم.دیشب که خوابیدم اصلا بفکر هیچ کی و هیچ جا نبودم ولی اصلا نمیدونم چرا اینجور خوابی دیدم تو رو خدا اونایی که تعبیر خواب بلدن بیان. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواب دیدم رفتیم زیارت امام رضا. نزدیک خیابون امام رضا که اسمشون رو نمیدونم چی چی بود کلی لباس و خرید کردیم. توراه و حین خرید با ی خانواده آشنا شدم که ی فرغون دستشون بود من هی لباس میخریدم میذاشتم داخل فرغون اونا دگه خریدام تموم شد به اونا گفتم داریم میریم زیارت حرم امام رضا اونام همراهم اومدن بعد که ب در یکی از صحن های امام رضا رسیدیم اونا دگه داخل نیومدن  من رودرواسی داشتم که ازشون خریدامو بگیرم و همش میگفتم نکنه برن وسایلمو ببرن تا اینکه یادم افتاد چادر ندارم ی دونه چادر ازشون گرفتم و پیش خودم گفتم بخاطر چادرشونم که شده صبر میکنن تا منم بیام چادرو که پوشیدم صحن اول رو رد دادم اومدم صحن بعدی که وارد حرم شم ی شتر جلوم حرکات عجیبی در می‌آورد و من گفتم نکنه شتر آسیبی بهم برسونه که ی دفعه دیدم ی اسب خیلی خوشگل وای بچه ها مگه اینقد جذاب بود از آسمون اومد همه داد میزدن یا ابولفضل یا ابوالفضل وهمه میگفتن این اسب ابوالفضل و من از شدت وحشت داشتم بیهوش میشدم. که یهو اومد سمت من و صداش شد عین بچه و بمن گفت مامان. ومن همونجا بیهوش شدم که ی دفعه از خواب پریدم. اینم بگم من ی دونه پسر 4 ساله دارم میشه ب پسرم ربط داشته خیلی نگرانشم الان