2777
2789
عنوان

هرکسی درمورد زندگی نباتی می‌دونه لطفااا بیاد سوال دارم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 33 پست
ینی می‌خوام ببینم این پیشرفتا ربطی نداره و هرکسی ک زندگی نباتی داره این پیشرفتارم داره؟ مامانم م ...

واای خداا😔😔

مامان منم لخته ی فعال داره 😭

پروفایلم... ارزومه... لطفا واسه رسیدن بهش یدونه صلوات واسم بفرستید..❤ 
نمی‌دونم منم ۳,۴ ماه پیش تو بیمارستان۳ بوده ولی الان همه میگن ، یکمییی انگار متوجه تر از ۳,۴ ما ...

خدا شفاش بده🙏 

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ززندگی نباتی ینی میبینه،میشنوه ولی هیچ عکس العملی نداره حرکتی هم نداره،مث گیاه

خب اینم همون طوره الان 😔😔😔 لبخندی ک زده گاهی ارادی نبوده انگار ... اما دستشو ک میارن بالا آه می‌کشه چون درد میکنه

یه پسر دارم شاه نداره😍
مث مامان من.😔الان چندماهه هوشیاریش خیلی پایینه چشاشم نمیبینه کلا دراز کش شده😭😔 خیلی هم هزیون و ...

عزیزم خدا شفاش بده چقد بد چقد سخت خدایا😢😢😢این میبینه اما عکس العمل نداره

یه پسر دارم شاه نداره😍
ینی می‌خوام ببینم این پیشرفتا ربطی نداره و هرکسی ک زندگی نباتی داره این پیشرفتارم داره؟ مامانم م ...

یعنی اینقد دوسش داری که مامانت بهت امید میده؟ گفتی اقوامه؟

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        
عزیزم خدا شفاش بده چقد بد چقد سخت خدایا😢😢😢این میبینه اما عکس العمل نداره

خیلی سخته ببینی مامانت داره جلو چشات درد میکشه عذاب میکشه 😔

عزیزم ایشالا خدا شفاشون بده براشون صلوات فرستادم چقد سخته😔😔😔😔😔😔😔😔

ممنونم لطف کردی

انشالله مریض شمام خیلی زود خوب بشه و ب زندگی عادی برگرده

مامان بزرگمه😔

ای وای😔