2777
2789

خیلی دوستداشتیه

ولی نمیدونم چرا زیادی به من میچسبه  

یعنی واقعا خسته میشم دیگه

از طرفی هم اصلا دوست ندارم بهش بی توجهی کنم یا ناراحت بشه

ولی روووانیم کرده....

هرجایی بریم اگه باشه فوری میاد میپره بغل من و وقتی که بخوان برن با زور و گریه جداش میکنن...

همش یا میگه باهام بازی کن یا داره باهام حرف میزنه یا میگه خاله خیلی دوستت دارم  

حالا انقدر هم شیرینه بقیه فامیل همش میخوان باهاش وقت بگذرونن ولی اصلا از من جدا نمیشه  

چیکار کنم؟ دلیلش چیه؟ کسی تجربه ای داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا دلت بخواد ازین موردا داشتم منم خیلی بدم میاد اولش دوست داشتم بعدش دیگه رو مخ ادم میرن.من فقط بچه داداشمو‌ دوست دارم اونم خیلی میخواد پیشم‌باشه همش توبغل منه اون اشکال نداره چون عاشقشم.ولی بچه فامیل و اشنا دوست ندارم.

منم دخترخاله شوهرم دخترش بهم میجسبه میگع تو چرا خیلی خوشگلی من دوست دارم اینا مث ادم بزرگاس رفتارش😂 سوالای بزرگ میپرسه منم دعواش میکنم از رو نمیره😐

مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶  دیپلم مدیریت خانواده👩🏻‍🎓،بدنساز🏋️‍♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷         ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷
من تا دلت بخواد ازین موردا داشتم منم خیلی بدم میاد اولش دوست داشتم بعدش دیگه رو مخ ادم میرن.من فقط ب ...

حالا شوهرم دو دقیقه بیاد پیشم بهش میگه برووو تنهامون بزار

انقدر شیطونه 

حقیقتا هنوز باورم نشده یه آدم چقدر میتونه ..... باشه 

مشخصه از اون آدمایی ک خیلی بی ظرفیت و عصبیه

و خیلی خودرأی

میگه من هر چی بگم ب کسی چ مربوط

ب شما چ من دوس دارم ب اسی فوش بدم،کسی نباید منو ریپ کنه