من ۴ ساله ازدواج کردم یه دختر ۹ ماهه دارم و با شوهرم ۱۶ سال فاصله سنی دارم یه مشکلی دارم که اینه ن شوهرم منو دوس داره ن من شوهرمو .همدیگه رو درک نمیکنیم . بد اخلاقه . بهم ابراز محبت نمیکنه. پول نمیده اگه بگم پول بده یه دعوایی میکنه باهام که پشیمون میشم از درخواست پول . حالا بهم بگین ایا درسته طلاق بگیرم یا ن. از اولش همینه اصلا هم درست بشو نیست
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
عمرت رو پای این مرد نریز با قدرت و اعتماد بنفس برو جلو بذار بقیه هم حمایتت کنن
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
حالا چرا انقد سریع بچه دار شدی.برو مهرتو اجرا بزار بترسونش ولی سعی کن تا جایی که میشه طلاق نگیری بچه گناهه در هر حالت حتی تو دعوا بهم احترام بزارین اون نزاشت تو بزار فحش داد بیداد نکن زندگیتون تغییر میکنه