2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم کمک🙏

272 بازدید | 15 پست

سلام خانماا 

من ۴ ساله ازدواج کردم یه دختر ۹ ماهه دارم و با شوهرم ۱۶ سال فاصله سنی دارم یه مشکلی دارم که اینه ن شوهرم منو دوس داره ن من شوهرمو ‌.همدیگه رو درک نمیکنیم . بد اخلاقه . بهم ابراز محبت نمیکنه. پول نمیده اگه بگم پول بده یه دعوایی میکنه باهام که پشیمون میشم از درخواست پول . حالا بهم بگین ایا درسته طلاق بگیرم یا ن. از اولش همینه اصلا هم درست بشو نیست

😸با افتخار ترکم😸

عزیزم

تا به حال پیش مشاور رفتی؟

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری بلدی

پشتوانه مالی و عاطفی داری

پدر و مادر یا برادر دلسوز داری

آره جدا شو

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

پول نمیده, خرج خونه ورخت ولباس وچیزای دیگه میکنه یا نه

منم کسی را میشناسم شوهرش خیییلی راحت بر همه چیزشون خرج.میکنه اما پول دست زنش زیاد نمیده در حالی که براش واقعا این پول دادنم چیزی نیست برام تعجبه 

عزیزم یه صلوات برا تعجیل فرج بفرست انشالله دعای امام زمان عج الله شامل حال همگی مون بشه
😥وای خدا تو چرا😥

بخدا دیونه شدم حرفمو نمیفهمه اخلاقای بد داره بچه ننس راز دار نیس جرات ندارم با کسی حرف بزنم میگ زیرپات میشینن دیگ انقد جیغ زدم صورتمو چنگ زدم

بغض کردی اما لبخند زدی شاید این تلخ ترین اتفاق دنیاست...  
شوهرم نمیاد 

خودت تنها برو گلم

اگه بچه نداشتی خیلی راحت میت نستی تصمیم بگیری

ولی الان پای یه بچه درمیونه

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
اره خانوادمم میگن اگه نمیتونی ادامه بدی جدا شو

عالیه

عمرت رو پای این مرد نریز با قدرت و اعتماد بنفس برو جلو بذار بقیه هم حمایتت کنن 

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

حالا چرا انقد سریع بچه دار شدی.برو مهرتو اجرا بزار بترسونش ولی سعی کن تا جایی که میشه طلاق نگیری بچه گناهه در هر حالت حتی تو دعوا بهم احترام بزارین اون نزاشت تو بزار فحش داد بیداد نکن زندگیتون تغییر میکنه

اره فقط برا من پول نمیده الکی میگه ندارم

تو هم هرررررچی لازم داری با خودش بخر 

شوهر منم به من کمی زورش میاد بده اما بگم چیزی لازم  دارم یا برم بخرم چیزی نمیگه اولا حرص میخوردم الان میگم به جهنم با خودش یا بدون خودش با کارتش میخرم 

عزیزم یه صلوات برا تعجیل فرج بفرست انشالله دعای امام زمان عج الله شامل حال همگی مون بشه

به نظرم برا طلاق زوده یه مشاور بروتنهایی هم که شده شاید روشتو عوص کنی اونم تغییر کنه