2777
2789

وایییی😍😍

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای جووونم عزیزم 😍😍 

پسر من ۱۳ یازده ماهش میشه 😊 

۷ تا دندون داره ۴ تا بالا ۳ تا پایین 

داره چهارمی از پایینم در میاره 

ان شالله تا یه سالگیش ۸ تا در میاره 😍😍

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 

ای جوونم.. منم خواهر زادم  ک داشت دندون در میورد بخاطر خارش لثه هاش همش جیغ میزد ولی انگشت میکردم تو دهنش گاز گازی می‌کرد انگشتمو آروم میشد😍😀😀😀

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

اخر سر عکاسیم جوجو رو ندادی ها 

🤨

عکسهاشو بده ببینم 😍

منم میخوام برم راکون دو سه هفته دیگه 

ببینم با چه تمی گرفتی 

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌