2777
2789

من مهریمو بخشیدم حق طلاق گرفتم یک روز مانده به طلاق منصرف شدم بخاطر بجهام

به چرندیات نی نی سایت گوش نکنین... بابت هر ایرادی اطرافیانتونو حذف نکنین...آدم بی ایراد پیدا نمیکنین...خودتون رو تنها نکنید..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مهریمو بخشیدم حق طلاق گرفتم یک روز مانده به طلاق منصرف شدم بخاطر بجهام

چه سخته. منم بچه نداشتم جدا میشدم

turk girl.❤ملوسک ناناز بودم ۴بار تعلیق شدم.⛔فیتنس کار بودم که بخاطر نی نی کوچولوم فعلا کار نمیکنم ولی شما همچنان هولاهوپ و ورزشو ادامه بدین اکی؟⚽️🤸‍♂️! فمینیست به معنای برتر بودن زن نیست به معنای برابر بودن حق زن و مرد است🎎.من معتقدم زن باید قوی باشه و از حق خودش دفاع کنه پس تو تاپیکای جنجالی در این مورد حرفی زدم ناراحت نشین. 🥇  خدایا چرک کف دست لطفاااااااااااا🙏💲💲💲💲💲💵💵💵💵💵                       
طلاق حق مرده و مدتش یک طرفه خیلی زیاده مگه توافقی

من شوهرم خودش معتاده بعد بمن میگه برو دادگاه درخواست بده واسه طلاق بگو تفاهم نداریم منم رفتم درخواست دادم ک معتاده 

چه سخته. منم بچه نداشتم جدا میشدم

آره واقعا

الان کنازشون خوابیدم واقعا قدرشونو میدونم

اونقدر پاهاشونو نیبوسم چون خیلی ازشون دور بودم

به چرندیات نی نی سایت گوش نکنین... بابت هر ایرادی اطرافیانتونو حذف نکنین...آدم بی ایراد پیدا نمیکنین...خودتون رو تنها نکنید..

میخواد کاری کنه ک همه چیو ببخشم برم؟شوهرم نصف زندگیش مال منه ولی ب اسم اون 

دقیقا هدفش دو چیزه

یا نمیخواد طلاق بده و میخواد خسته بشید و برگردید

یا میخواد خودتون از طولانی شدن پروسه طلاق خسته بشید و ببخشید و برید

معذرت ولی صادقانه عرض کنم بعضی ها انصاف ندارن

آقا هستم 
آره واقعا الان کنازشون خوابیدم واقعا قدرشونو میدونم اونقدر پاهاشونو نیبوسم چون خیلی ازشون دور بودم

جدی؟؟؟ وای

turk girl.❤ملوسک ناناز بودم ۴بار تعلیق شدم.⛔فیتنس کار بودم که بخاطر نی نی کوچولوم فعلا کار نمیکنم ولی شما همچنان هولاهوپ و ورزشو ادامه بدین اکی؟⚽️🤸‍♂️! فمینیست به معنای برتر بودن زن نیست به معنای برابر بودن حق زن و مرد است🎎.من معتقدم زن باید قوی باشه و از حق خودش دفاع کنه پس تو تاپیکای جنجالی در این مورد حرفی زدم ناراحت نشین. 🥇  خدایا چرک کف دست لطفاااااااااااا🙏💲💲💲💲💲💵💵💵💵💵                       
جدی؟؟؟ وای

بله بچهامو ازم گرفته بودن 

خیلی سخت بود حتی نمیذاشت یک ثانیه ببینمشون

منم واقعا وابسته بچهامم

از یک طرفم از دست کارای همسرم عاصی بودم

کلا تمام کارای طلاقم رو کرده بودم

یک روز مانده به دادگاه 

اومدن دنبالم البته هی میومد خودش زنگ و اسمس ولی من توجه نمکردم ولی اونروز مثل طلسم شده ها برگشتم

مطمنم اگه شرایطش بود که بچهامو تو اون ۳ ماهه ببینم و دلم اونقدر تنگ نبود برنمیگشتم 

بله بچهامو ازم گرفته بودن  خیلی سخت بود حتی نمیذاشت یک ثانیه ببینمشون منم واقعا وابسته بچهامم ...

خب اگ حق باتو بود نمیتونستی حضانتشونو بگیری؟ خیلی سخته با کسیکه ازش بدت میاد تو یه خونه زندگی کنی. من شبا دلم میخاد همسرمو خفش کنم ازش بدم میاد ولی مجبورم تحملش کنم

خب اگ حق باتو بود نمیتونستی حضانتشونو بگیری؟ خیلی سخته با کسیکه ازش بدت میاد تو یه خونه زندگی کنی. م ...

نه عزیز دلم سنشون بالای ۷ اصلا نشد که بگیرم

وگرنه اگه مال من بودن عمرا تن به خواری نمیدادم

الهی که خدا مشکلاتمونو حل کنه

نه عزیز دلم سنشون بالای ۷ اصلا نشد که بگیرم وگرنه اگه مال من بودن عمرا تن به خواری نمیدادم الهی که ...

ای جانم ایشالا زندگی وفق مراد دلت باشه

ای جانم ایشالا زندگی وفق مراد دلت باشه

ممنون از دعای قشنگتون همچنین