2777
2789
عنوان

حالم بد میشه😭😢

161 بازدید | 10 پست

امسال کنکوریم خودم  فکر و استرسم خیلی خیلی  زیاده   وقتی میرم مدرسه یکی از دوستام که درسش خوبه جز بهترینا هست  هر دفعه میگه منو تو امسال قبول نمیشیم دو سه تا از سال قبلیا قبول میشن 

با دونفر از کلاس  خودمون که دوتا از اونا خیلی خیلی میخونن بعد فقط زنگی ریاضی یا زبان میاد مدرسه بعد اجازه میگیره میره خونه میخونه در این حد زیاد میخونه بعد دوست خودم  هی دل منو خالی میکنه که ما هیچی نمیاریم و اینا حالم بد میشه  ما منطقه ۳ هستیم جایی که ماهم هستیم برا فرهنگیان نهایتا شاید ۳ نفر بخان  این دوستمم فقط انرژی منفی میده خودشم میگه دیگه مهم نیس برام که کنکور دارم منم دلسرد میکنه  میخام گریه کنم اینطور موقع ها  هیچ امیدی ندارم 

بنظرتون امیدی هست برا قبولی من ؟ رشتم انسانیه 😪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم انسانیم سال بعد کنکور دارم و هی بقیه رو نگاه میکنم فک میکنم عقبم خیلی حس بدیه ولی این حرفا رو بزار کنار بشین تست بزن میدونی چند نفر کل سال و بیخیال بودن ۳ ماه مونده ب کنکور بکوب درس خوندن و قبول شدن ....تو ک بیشتر از ۳ ماه وقت داری  

در این محفل که طوفان غرور است..که را یک لحظه امکان سرور است؟!