2777
2789
عنوان

تو ساختمون رو برومون عروسیه

252 بازدید | 16 پست

خیلی عجیب دلم عروسی خواست🙂

آخرین بار ۲ دی ۹۸ رفتیم عروسی 

ایشالا همه ی مجردا به عشق شون برسن😍

مادر بودن، زیباترین شادی دنیاست  و نمیدانی من بـه خاطر توچقدر بـه اشک‌هایم لبخند زده‌ام !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بیچاره دل مرده شدم اصلا خوشم نمیاد از عروسی..اابته الان بخاطر فوت پدرم هست‌..ولی بچه ها جشن عروسیم خیلی بد بود من عروسی که میرم غصم میگیره دوست ندارم برم😔زندگیم خوبه ها ولی حسرت عروسی خوب رو دلمه

دو شب پیش عروسی داداشم بود  وای عالیییی خوش گذشت

خوش بخت بشن😍

مادر بودن، زیباترین شادی دنیاست  و نمیدانی من بـه خاطر توچقدر بـه اشک‌هایم لبخند زده‌ام !
ایشالله  برسم ، رسیدم عروسی دعوت میکنم😂

اخ جون تاحالا دوتا عروسی دعوت شدم😂

وای منم عروسی دلم میخواد....پس فردامیرم😍

ماهم ۳ ماه دیگه عروسی داریم

من بیچاره دل مرده شدم اصلا خوشم نمیاد از عروسی..اابته الان بخاطر فوت پدرم هست‌..ولی بچه ها جشن عروسی ...

آخی خیلی بده جشن عروسی خوش نگذره