2777
2789
عنوان

طلاق

249 بازدید | 12 پست

سلام ببخشید کسایی ک عقد بودن و جدا شدن من مهریه گذاشتم اجرا و کاغذ پر کردم ک هزینه دادرسی رو ندارم بدم و میخام اولین بار برم دادگاه در رابطه با هزینه دادرسی کسی رفته تا ب حال چجوریه آیا طرفمم هم میاد یا فقط من میرم ؟

سلام شما اعسار از هزینه دادرسی طرح کردید بله ایشون هم دعوت میشه

شما تجربشو داشتید میشه بگید چجوریه در رابطه با چی صحبت میشه من میخام اولین مهریمو بگیرم و هزینه دادرسی رو بدم از مهریه و بعد هم درخواست طلاق بدم و ببخشم و جدا شم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

گلم من بلد نیستم 

گلم من خواستگار اومد شرایط مالیش خوب بود رد کردم 

زشت نبودما 

وای اونی که میخواستم نبود ، حرف زدنش و شخصیتش رو نپسندیدم‌

الان خیلی دودلم ک کارم درست بود یا غلط ؟

از نظر شما خواستگار میاد ندای دلمم گوش بدم 

اخه سنم کم نیست متولد ۷۰

گلم توصیح میدی کمکم میکنی برای چی میخواین جدا بشین ؟

خیلی میترسم 😭😭

🙏🙏🌹🌹🌹

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
گلم من بلد نیستم  گلم من خواستگار اومد شرایط مالیش خوب بود رد کردم  زشت نبودما  وا ...

من دخالت خانواده ها و اینکه پدرشون نیستن و خرج خانواده میدن و خیلی پر جمعیت هستن و خییییلی دخالت میکنن و شوهرمم هم پشت من نیستو ب حرف بقیه گوش میده حتی جلوش ب من بی احترامی میشه و فقط نگا میکنه منم اعتراض کنم میگ مقصر تویی تروخدا زود تصمیم نگیر من ۱۸ سالم بود و بدون فکر قبول کردم هرررر چند سالتونه زود تصمیم نگیرید 

شما تجربشو داشتید میشه بگید چجوریه در رابطه با چی صحبت میشه من میخام اولین مهریمو بگیرم و هزینه دادر ...

سوال شما طرح دادخواست اعسار بوده

یعنی شما پول تمبر ندارید به دولت بدید 

دادگاه تشکیل جلسه میده و یا رد میشه یا به نفعتون حکم میده

اگه به نفعتون حکم داد که پول دادرسی رو بعداز دریافت مهریه میدید

اگه رد شد هزینه تمبر رو اول باید بدید و بعد حکم اجرا میشه

آقا هستم 
سوال شما طرح دادخواست اعسار بوده یعنی شما پول تمبر ندارید به دولت بدید  دادگاه تشکیل جلسه مید ...

اها ممنون گلم دعا کن موافقت بشه میخام اذیت بشه برای دادن مهریه تا بتونم طلاق بگیرم 

گلم من بلد نیستم  گلم من خواستگار اومد شرایط مالیش خوب بود رد کردم  زشت نبودما  وا ...

بعدم من دیگ ب هیچ وجه سنتی ازدواج نمیکنم چون اصن نمیتونم کنار بیام خودم ب شخصه و الان میخام جدا شم ترجیح میدم عاشق بشم بعد ازدواج کنم 

بعدم من دیگ ب هیچ وجه سنتی ازدواج نمیکنم چون اصن نمیتونم کنار بیام خودم ب شخصه و الان میخام جدا شم ت ...

اره گلم منم دوست دارم 

ولی چه فایده ، هر پسری میاد برای تفریح و خوش گذرانی میاد 

منم راهشون نمیدم چون میدونم سواستفاده گر هستن 

از خواستگارم که شرایط مالیش خوب بود 

پرسیدم عصبانی بشی چه کار میکنی ؟

گفت فحش میدم   میزنم 

من همینجور موندم هم ادبیاتش هم جوابش 

من خودم خیلی کتابی حرف میزنم 

میترسم کس دیگه ای لیاد شرایط مالیش داغون باشه 

بعدم من دیگ ب هیچ وجه سنتی ازدواج نمیکنم چون اصن نمیتونم کنار بیام خودم ب شخصه و الان میخام جدا شم ت ...

توی این مدت با کاراش با محبتی کادویی هدیه ای عاشقش نشدی ؟

توی این مدت با کاراش با محبتی کادویی هدیه ای عاشقش نشدی ؟

با هیچیییی نتونستم

عشق چیز قشنگتریه با عشق ک ازدواج کنی با همهههه چی میتونی کنار بیای و اینکه شوهرتم عاشقت باشه واقعا پشتت باشه عاشق شو بعد ازدواج کن