2777
2789
عنوان

تجربه های معلمین

221 بازدید | 12 پست

سلام من دارم ی تحقیق می نویسم در مورد تجربه های بد  معلم ها؛ ینی کارهای اشتباهی که معلم ها در طی سال های آموزششون مرتکب شدن 

کسی هست که خودش معلم باشه و یا دانش آموزی بوده باشه که از این تجربه ها با معلم ها داشته باشه 

لطفا تعریف کنید 

لطفا جای خدا نباشید. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هنوزم که هنوزه از معلم کلاس دومم بدم میاد

یه معلم پیر و بداخلاقی بود که حد نداشت

یبار براش جشن گرفتیم میوه و کیک گرفتیم اوردیم 

تا اومد دیدمشون رو ریخت تو سطل آشغال 

هنوز که هنوز جلو چسمامه

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم

یک کار اشتباهی که سالهای اول تدریسم ناخواسته انجام میدادم و با توجه به نظرخواهی که هر ساله از دانش آموزام دارم متوجه اون شدم و برطرفش گردم توجه بیشتر به دانش آموزانی بود که قیافه زیباتری داشتند

فلک را سقف بشکافیم طرحی نو دراندازیم

یه عده از معلما واقعا بیشعورن

نمیدونم کی به اینا مدرک میده

البته بااحترام به معلم های زحمت کش وفداکارمون

در آیینه زنی می بینم....زیبا، سرسخت، مغرور و تنها،عجب قدرتی دارد چشمانش…..این قدرت هر آینده ای را شکوه مند می سازد!
یه عده از معلما واقعا بیشعورن نمیدونم کی به اینا مدرک میده البته بااحترام به معلم های زحمت کش و ...

لطفا علتش رو بگید تا منم بتونم تو تحقیقم بنویسم 🙏💚😂

لطفا جای خدا نباشید. 
لطفا علتش رو بگید تا منم بتونم تو تحقیقم بنویسم 🙏💚😂

فاقد شعورن آبجی

علتشو من نه

خانواده هایی که همچین فرزندانی تربیت کردن باید بگن

در آیینه زنی می بینم....زیبا، سرسخت، مغرور و تنها،عجب قدرتی دارد چشمانش…..این قدرت هر آینده ای را شکوه مند می سازد!
تجربه بد یا خوبی اگه داشتید لطفاً بگید ☺️🥰

دانش آموزی دارم ک ب شدت لجبازه، مثلا می‌اومد تو کلاس جای نشستن رو صندلی رو میز دراز میشد، هرچی میگفتم برعکسش رو انجام میداد

یه جلسه اومدم خودمو زدم بیخیالی اصلا بهش توجه نکردم، ینی ب رفتارای بدش توجه نکردم و دیدم اونم کاملا دختر خوبی شد