2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره متاسفانه 

هزارتا دلیل ویروسی باعث این عملکرد میشه، ویندوز که بپره یا نیم‌ه پریده بشه باز همچین عملکردی ایجاد میشه 

بدافزارها همینطور 

مشکلات هارد و ترم افزار و سخت افزار همینطور

الکی به مردم استرس ندین با این هزینه‌ها 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
[QUOTE=217404589]هزارتا دلیل ویروسی باعث این عملکرد میشه، ویندوز که بپره یا نیم‌ه پریده بشه باز همچی ...

نزدیکمون خدمات کامپوتر نیست باید ببرمش یه جایه دیگه وقت نکردم این چند وقت الان میخواستم ببینم مشکلش چیه چون خودم سر درنمیارم میترسم ببرم الکی یه ایراد بزاره روش پول الکی بگیره گفتم اول خودم مشکلشو بفهمم

مشکل ویروسی داری  ارور انتی ویروس برات میاد  احتمالا بد افزار نصب کردی

نه من فقط فیلم میریزم توش دوتا بازی هم داداشم ریخته جی تی ای و فوتبال به نظرتون از بازی هایه یا فیلم ها؟باید فرمت کنم یا ویندوز عوض کنم؟

نه من فقط فیلم میریزم توش دوتا بازی هم داداشم ریخته جی تی ای و فوتبال به نظرتون از بازی هایه یا فیلم ...

هردو ممکنه ویروسی بوده باشن، بازی برای لپ تاب کلا سنگین و آسیب زا هست مگر اینکه لپ تاب مخصوص بخری، فیلم هم از هرجایی ریخته باشی ممکنه ویروسی بوده باشه 

نه ببر خدماتی برات آپدیت کنن اگر لازم باشه ویندوز عوض میکنن

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.