2777
2789
عنوان

بارداری

89 بازدید | 9 پست

سلام خانوما برای بارداری پسر اقدامات اولیه چیکار باید کنم میشه کمکم کنید؟؟؟مثلا چیا بخورم چیا نخورم که موثر باشه😑

تعداد رای : 3
نظرسنجی
بله
1
33%
خیر
2
66%

از روز پنجم پریودی یک‌روز درمیون قرص فلوکونازول بخور..

غذاهای سرد نخود مثل برنج‌و سالاد . غذاها و خوراکی هایی ک‌ رحمتو اسیدی میکنه مصرف نکن.. هرشب تو یه تشت آب ولرم و جوش شیرین بشین..نیم ساعت قبل نزدیکی محلول اب و جوش شیرین رو ب داخل واژن تزریق کن و هنگام رابطه ب سمت راست دراز بکش و سمت راست رحم رو گرم نگه دار و....

هِـــی یادم میره اونی که منو میرنجونه خودش از رنج لبریزه :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیا مثلا اسیدی میکنه رحمو میشه راهنمایی کنی 👀

لبنیات اسیدی میکنه کاملن باید حذف کنی  ترشی و اینا... برای پسر شدن باید محیط رحم قلیایی باشه تو گوگل بزن  اطلاعاتت بیشتر میشه ... اگه همسرت اهل مشروب هس قبل نزدیکی‌مصرف کنه

مرسی عزیزم، گرمیجات میگن بخورین درسته؟؟

الان خرما میگن گرمیه ولی محیط رحم و اسیدی میکنه از خرماهای قهوه ای رنگ استفاده کن