2777
2789
عنوان

تجربه ایزوترتینیونن خورها بیان

47 بازدید | 5 پست

سلام برای جوش صورتم میخام قرص ایزوترتینوین رو بخورم لطفا نگین برو دکتر یه بار رفتم 800 تومن خرج کردم 6 ماه خوب بود بعد همون آش وهمون کاسه جوشهام بیشتر سرسفید هست خسته شدم دیگه پولم ندارم برم دکتر 

سلام

عزیزم من یک سال ونیمه که این قرصو میخورم اما خیلی عوارض داره نباید سرخود بخوری من سه ماه یکبار آزمایش میدم وزیرنظر دکترم خداروشکر تمام جوش هام رفته ودیگه جوش نمیزنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=217389191]سلام عزیزم من یک سال ونیمه که این قرصو میخورم اما خیلی عوارض داره نباید سرخود بخوری ...

اره خیلی یعنی تمام اطرافیانم متوجه تغییرصورتم شدن

جوش هم دیگه نمیزنم مثلا ممکنه سه ماه یکبار یه جوش خیلی کوچیک بزنم اونم شاید

چندتومن خرجت شد؟ 

اوایل یه سری کرم وچیزای دیگه هم باید استفاده میکردم بعدهرنسخه که دکترمیرفتم ۵۰۰ تومن میشداما الان دیگه اونا همشون نیاز نیست نزدیک ۳۰۰تومن میشه داروهام هرموقع دکتر میرم تا الان ۶ تومن خرج کردم