2777
2789

بلند به نظرم 

دوستان اگر تاپیک دعوا ، حاشیه ای ، باحال ، اسکرین و از اینجور تاپیکا دیدید منم حتمااااا تگ کنیداااااا بوس بهتون😁💞💋           راستی اگر خدااآااایی نکرده روزی روزگاری من تعلیق شدم حتمااا به نی نی یار بگید برم گردونه🥰😉https://harfeto.timefriend.net/16389918687567

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر دوش قشنگه بستگي به مدلش داره

آخه لوسترکه ادم میخره بخاد کنار سالنی هم بگیره معمولا ست وپیشنهاد میکنن من منظورم اینه اون اباژور بلند و بخریم باز تو اتاق خواب هم بزاریم زشت نمیشه؟

رفیق بی کلک فقط مادر
آخه لوسترکه ادم میخره بخاد کنار سالنی هم بگیره معمولا ست وپیشنهاد میکنن من منظورم اینه اون اباژور بل ...

ميگم كه بستگي به مدلش داره من براي تو اتاق خوابم اباژور رو ميزي گرفتم دوتا كنار تختم كه رو پاتختي گذاشتم 

اما براي سالنم بخوام بخرم يه پايه بلند ميگيرم يه دونه احتمالا رو ميزي 

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
ميگم كه بستگي به مدلش داره من براي تو اتاق خوابم اباژور رو ميزي گرفتم دوتا كنار تختم كه رو پاتختي گذ ...

آهان اونجوری هم شیکه آباژور ازاینایی که بالاش پارچه داره شما هم میپسندی؟

رفیق بی کلک فقط مادر
چطوری نیهان جون گل پسرات چطورن انشالله سلامت فارغ بشی

سلام عزیزم. خوبیم به خوبیت 😍❤️

‌ممنونم 😘😘😘

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

سلام دوست گرامی خوب هستید 

تو یه تاپیک خوندم که شما زایمان زودرس داشتید و برای بار دوم سرکلاژ کردید ؟ بسلامتی نی نی تون به دنیا اومد؟ 

ارتباط سرکلاژ با پارگی کیسه آب رو من متوجه نمیشم 

یعنی منم باید سرکلاژ کنم چون زایمان زودرس با پارگی کیسه داشتم

دوست دارم زندگی کنم ، نه فقط زنده باشم