2777
2789
عنوان

چرا بچه ی من اینطوریه ؟

527 بازدید | 41 پست

9 ماهشه

کلا غریبی کردن بلد نیس!! 

والا هربچه ای دیدیم غریبه دیده بغض می کنه میره بغل مامانش 

پسر من غریبه می بینه مثلا همسایه ک تا حالا ندیده هی وول گریه که 

خودش از بغل من  بندازه بغل اون 

اونسری بردم ارایشگاه رفت بغل دختری ک تاحالا ندیده بود سرشو گذاشت رو شونه اش و خوابید!! 

وای انقدر حرص خوردم اخه کرونا هم هست زیادراضی کسی بغلش کنه ولی اینطوری می. کنه نمی تونم نه بگم ک زشته

واقعا نمی دونم چرا اینطوریه!! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم

من عاشق اینجور بچه هام

اتفاقا برای خودتم راحت تره

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

خوبه که اجتماعیه

دخترمنم تو کوچه به همه سلام میکنه 

به پیشی و هاپوها هم که میبینه براشون بوس میفرسته دستاشو میاره جلو که یعنی بیایین بغلم یکسال و سه ماهشه

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
خب نق نقو بدعنق بود خوب بود؟؟

اخه جالبیش اینه ک تو خونه بد قلق و نق و نقو از اینا ک به دقه رو زمین نمی مونه بری کاراتو بکنی کلا باید تو بغل باشه وگرنه خونرو میذاره رو سرش از گریه

ولی بیرون نمی شناسه منو 

با همه اوکیه 

دختر من 9ماهشه وقتی یه کسی رو میبینه بغض میکنه میاد بغلم ولی من اصلا دوس ندارم اینجوری باشه 

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌