2777
2789
عنوان

عجیب ترین خوابی که دیدید...🤫

462 بازدید | 42 پست

خواب دیدم دارم با از ما بهترون های خوب گپ میزنیم خیلی هم خوشمیگذشت معلوم نبود خانم بودن یا آقا فقط تو گپشون گناه نبود خیلی خوب بود 

اومدن به من یه لباس خوشششششگل دادن تاحالا اون لباسو تو عمرم و عمرتون ندیدید بعد به من گفتن تو بیا باهم بریم یه جای خوب خیلی خوش میگذره

با اینکه میدونستم اونا جن هستن ولی اصلا ترسی نداشتم 

هم رو ابرا بودم هم انگار تو خونمون بودم با اونا

حالا در واقعیت (ببخشید) عین سگ از سایه خودم میترسم😰😰😰😰😰😰😰😰😰😰

شما چه خواب عجیبی دیدید تاحالا؟

سلام من آقا هستم...یه مدتی کاربریم دست خواهرم بوده الان خودم هستم.از تاپیکا قبلی مشخصه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنداییمو دزدیدن🤣🤣

وای دهنت ترکیدم از خنده😳😳😳😳🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

سلام من آقا هستم...یه مدتی کاربریم دست خواهرم بوده الان خودم هستم.از تاپیکا قبلی مشخصه 

خواب دیدم روحم از بدنم جدا شده تو حیاط خونه قبلیمون تو هوا معلقم یه حس خوبی بود که تا عمر دارم فراموش نمیکنم

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
شکمم مث تخممرغ ترک خورد و پای بچه در اومد😐😂

اهههه توهم که با چه حرفی ورود کردی😰🤮😐😐😅

خواب دیدم یه نفر افتاده دنبالم بعد منو گرفت با چاقو چند بار زد تو پام و بعد یه سیخ داغ مانندی بود که کردش تو چشم بعد از خواب پریدم

برای داشتن یه زندگی خوب یا تلاشتو بیشتر کن یا توقعت رو کمتر کن ⭐

خواب دیدم منو بزور میخان بدن ب محمدرضا شریفی نیا، ب مامانمینا میگفتم بابا این چاقه قدش کوتاس میگفتن نه همین خوبه منم میگفتم من با دختراش نمیسازما گفتن محمدرضا گفته حرف حرف توعه اونارو از خونه میخاد بندازه بیرون  بیدار شدم از اینکه شوهرم کنارم خاب بود سجده شکر کردم😁

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏

خواب دیدم ی جای خرابه بودم شب بود بعد چنتا ادم عجیب انگار داشتن لاشه حیوان و ادما رو میخوردن من میترسیدم ولی باهام کاری نداشتن یهو یکی درگوشم ی جمله گفت تا بیدارشدم سریع نوشتمش یادم نره🤦🏻‍♀️😐

گف (گرگینه ها از حیظ تو تغذیه میکنن. ینی ضعیفت میکنن واز  همین راه خونتو میخورن حتما لازم نیس گلوتو گاز بگیرن)

نمیدونم معنیش چیه ولی دقیقا اینارو گف

امیدوارم جهنمی که میگفتن همین دنیا باشه. واقعا دیگه حوصله جهنم رفتنو ندارم ✋🏻  
خواب دیدم منو بزور میخان بدن ب محمدرضا شریفی نیا، ب مامانمینا میگفتم بابا این چاقه قدش کوتاس میگفتن ...

جررررررررررر🤣🤣🤣🤣🤣

خواب دیدم یه نفر افتاده دنبالم بعد منو گرفت با چاقو چند بار زد تو پام و بعد یه سیخ داغ مانندی بود که ...

شتتتت فیلم ترسناک بود ک😦

امیدوارم جهنمی که میگفتن همین دنیا باشه. واقعا دیگه حوصله جهنم رفتنو ندارم ✋🏻