2777
2789
عنوان

عجیب ترین خوابی که دیدید...🤫

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 42 پست

بچه بودم مامانم مریض بود توبیمارستان بستری بود،خواب دیدم یه باغه صورتی رنگه یه راهیم از وسط باغ رد میشد،مامانم اول باغ بود دوتا فرشته دوطرفش بودن بهم گفتن می‌خواستیم مامانتو ببریم اما فقط به خاطر تو برش میگردونیم ونمیبریمش

منو ببخش
دیشب خواب دیدم مامانم حاملست بچشه تو شکمش خشکی شدید پوست دلره منم گفتم باید سقطش کنی  بعد رفتی ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😃😃🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣فقط آخرش

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواب دیدم یکی از اقوام که چند سال اخیر فوت کردن ، به شدت درد داشت ، عمل سزارین کرده بود و بچه رو نمیخواست و از درد به خودش می پیچید ، صورتشو اصلا ندیدم 

به نظرم در زمان حیات یه سقط عمدی کرده بود البته مطمئن نیستم 

یه قرآن بزار بالاسرت

اره باید بزارم فکر کنم چون بعضی وقتام تو خواب حرف میزنم جالب اینجاس شوهرم سوال میپرسه ازم خیلی واضح جوابشو میدم انگار که بیدارم

کاربری ستوووونم💜برای خونه دار شدنمون صلوات میفرستین💜

من مجردم 

حدود دوسال پیش ک ۱۶ سالم بود ...خواب  یه رابطه جن.سی کامل با یه مرد رو دیدم قشنگ همه چیو حس میکردم ...خیلی واقعی بود ....حتی خیسی عرق روی پیشونیشو هم حس میکردم....با جزئیات کامل  ..در  صورتی ک من تا اون موقع حتی فیلم رابطه ندیده بودم ولی تو خواب واقعی تجربش کردم😐😂

خواب دیدم ی جای خرابه بودم شب بود بعد چنتا ادم عجیب انگار داشتن لاشه حیوان و ادما رو میخوردن من میتر ...

برگام ریخت😭🤒🤒🤒

کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره🤭🤭😂😂😂😂😂🤭🤭

من خواب دیدم  شوارم زن دوم گرفته  تو خواب گریه‌م گرفت  شوهرم بیدارم کرد گفت چرا گریه میکنی  با مشت زدمش گفتم خواب دیدم هوو آوردی سرم  دیوونه تا یک ساعت عرررر عرررر میخنید😐😐😐😐

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️

خواب دیدم که تواشپزخونه یه جنازه هست وسط میز نهارخوری! ومن باترس دارم بهش نگاه میکنم

بعدتواتاق یه دیگ خیلی بزرگ آب جوش هست،من میرم سمت دیگ ویهودیگ ازروشعله میافته واب جوش ریخت رومن!

فردا دسته قابلمه وقتی که میخواستم برنج آبکش کنم جداشد پایش افتادروم!البته خدارحم کردوروگازجداشد ویکم ازای ریخت روپام وتاچندهفته درگیرسوختگی بودم

من یه مدت خواب اونا رو خیلی می‌دیدم خیلیم میتررسیدم  تو خواب توحید میخوندم از ترس توسل میکردم تا می‌تونستم بلند بشم موقع بلند شدنم آنقدر خسته بودم ازون فشار روحی و ترس نفس نفس میزدم خداروشکر الان دیگه نمیبینم

کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره🤭🤭😂😂😂😂😂🤭🤭

https://dw60.uptodown.com/dwn/jcCCzUSnhs3T8oTaHIqpe6HEcb27_YptuVNQ-pmSv6YuudPbKP15LVWvP4vS6ON_1-_xL_92lbgWtLffZRdUw7iLT7dNmLi9mIBBve_t33PSifHDuGHPdM6krXgRwW0w/x5Y3NSCd3amPvC7sssK8dxSyzdOEKeVZ5qQUMWxJT-FzkS8nOwpbMPffRA6SSva84aKUNFM5Qi7mYbsJyc0Vtxuf4UKp-yMwp6HiClk4b16kBKm2mfjwCQoJEwWJe6Co/_qa4rStLWvNyosUGprj4jfNf9XpTbuOVPsHrth0XycjPYzk_PbM52T1r-8k6kFRgiu5Vhg3ZCbRqZUSbFHVvoh0V7auOX5aMGK3076EYwCHgxpdzsGHRWBDy6Y7nWa06/battlegrounds-mobile-india-1-7-0.xapk

:(
خواب دیدم ی جای خرابه بودم شب بود بعد چنتا ادم عجیب انگار داشتن لاشه حیوان و ادما رو میخوردن من میتر ...

عزیزم شما همزاد بد داری و حتما باید بری پیش ی دعانویس خوب ن از این پولکیا بیخیال نباش  نسبت ی این قضیه