2777
2789
عنوان

چه جوری به ریاضی علاقه مند بشم و ریاضیم خوب بشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2165 بازدید | 26 پست
من یه هفته پیش به یه معلم ریاصی واتساپی حرف زدم گفتن هر شب باید تمرین شه و اینکه می خوام موسسه تیزهو ...

آخه میدونی چیه تو درس ریاضی چون علاقه نداره یه مقدار تنبلی میکنه و تمرین نمیکنه به نظر خودم مشکلش همینه که تمرین نمیکنه

موصوع اینه که اینقدر بد ریاضی رو بد یاد میدن، کاربردی نیست. مثلا به دخترتون بگین میخوایم فرش بخریم، باید سایز و ابعادش رو بدونیم که میشه فرمول محیط و مساحت و اون طوری این مباحث کاربردی میشه. یا مثلا مثلثات که یکی از کاربردشان استفاده تو ارتفاع اجسام و درخته. 

اینو بگیر برو تا الی ماشالله که بلد نیستن یاد بدن و مجبور به حفظ بودیم فقط. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه ی درساش عالیه و به همه درس ها هم علاقه داره فقط ریاضیش یه کم میلنگه و آرزو داره عاشق ریاضی باشه ...

باید اول ادبیاتش قوی باشه تا ریاصی قوی شه معلمه اینو گفت باید اختلال حل مسیله بچه رفع شه گفت کتابای سختر از سنش بخونه و هر شب کار شه باهاش مسیله رو اول شکل بکشه تجسم کنه توصیح بده بعد حل کنه با عجله نه

باید اول ادبیاتش قوی باشه تا ریاصی قوی شه معلمه اینو گفت باید اختلال حل مسیله بچه رفع شه گفت کتابای ...

ادبیاتش بی نظیرهههههههه

همه غزل های حافظ رو حفظه از همه شاعر ها بلده شعر بخونه و..

موصوع اینه که اینقدر بد ریاضی رو بد یاد میدن، کاربردی نیست. مثلا به دخترتون بگین میخوایم فرش بخریم، ...

دقیقاااااا معلمشون خوبه ولی متاسفانه دخترم تا کلاس سوم عاشق ریاضی بود و اومد چهارم زده شد بس که چیزای بی کاربرد یاد میدن ولی آرزوشه دوباره عاشق ریاضه شه

هر روز همینو بهش میگیم ولی میگه علاقه ندارم کی میشه بهش علاقه مند شم و دوسش داشته باشم

خب بگو تو که میخای مهندس شی باید واسش تلاش کنی باید واسه هرچیزی بهایی بدی نمیشه که از رو هوا مهندس شد

fereshteh_ghodsiاین پیج واسه ی دختریه که دانشجو پرشکیه بهش میگیم مامان پاپلی خییییییلی انگیزه میده میتونی پیت و استوریاشو به دخترت نشون بدی

۱۱۲۲۸…تو مث رقص گل سرخی رو بااااد🌹…من مث خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد🥀…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی🫂…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم💃🏻…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم🤍…دیر اومدی زود نخا برو🚶🏻…بعد عمری عزیز گیر آوردیم تنها تورو🫂…با ژینا1400/8/27 در مغازشون🍫با سمانه و سارا1400/11/15 در مغازشون❤️با سمانه و سارا1401/1/10 در مغازشون...با ماهی در خونشون 1401/1/18... با نیکیا تو نوبهار 1401/1/25...12-13 مرداد در کافه استارباکس
تو آپارات هم ویدیو داره؟

اریان حیدری و بهرام جلالی ویدیو اموزش درساشون پولیه و انلاینه ولی درمورد زندگی اریان خیلی تو اپارات هست میتونی ی سرچ اریان حیدری بزنی کلی واست میاره ولی تلویزیون ریاضی رایگانه و فیلماش تو اپارت هست

۱۱۲۲۸…تو مث رقص گل سرخی رو بااااد🌹…من مث خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد🥀…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی🫂…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم💃🏻…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم🤍…دیر اومدی زود نخا برو🚶🏻…بعد عمری عزیز گیر آوردیم تنها تورو🫂…با ژینا1400/8/27 در مغازشون🍫با سمانه و سارا1400/11/15 در مغازشون❤️با سمانه و سارا1401/1/10 در مغازشون...با ماهی در خونشون 1401/1/18... با نیکیا تو نوبهار 1401/1/25...12-13 مرداد در کافه استارباکس
مرسی عزیزم

خاهشششش❤️

تنها کسی که میتونه بچه رو به یه درس علاقه مند کنه معلمشه 

تو درسایی مثل فیزیک و ریاضی باید معلم بچه هارو به چالش بکشه تو کلاس تا یه جو رقابتی ایجاد شه 

احتمالا دبیر ریاضی دختر شما از وقتی وارد کلاس میشه تا وقتی که خارج میشه صرفا تدریس میکنه یا نهایتا از بچه ها میخاد تمرینای اخر درسو حل کنن براش