2777
2789

مگه اعلام کردن؟

با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واسه مارو که اعلام نکردن هنوز

من خریدم سهم یکیو الان میگه پیامکی اومده گفتم کجا بریزم میگه نگفته تو پیامکش ..نمیخواستم به شوهرم بگم بفهمه و با بچه هامم نمیتونم برم بپرسم ..گفتم شاید کسی بدونه اینجا

من خریدم سهم یکیو الان میگه پیامکی اومده گفتم کجا بریزم میگه نگفته تو پیامکش ..نمیخواستم به شوهرم بگ ...

مبلغی بهش دادی بابت خرید؟؟؟

فرد مطمئنی هست؟؟؟

شما کجاین واسه ما که هنوز اعلام نشده دو سه روز پیشم تو سایتش دیدم هنوز در حال استعلام زده بود

مهربان باشیم بخدا هیچی ازمون کم نمیشه💕
بله ۵۰ تومن خریدمش ..من تهرانم ولی واسه زنجان خریدم 

چه زیااااد مبارک باشه من قزوینم اعلام نشده ولی چن وقت پیشم یکی میگف زنجانو اعلام کردن

مهربان باشیم بخدا هیچی ازمون کم نمیشه💕
بله کارمند بانک..میره تو ۶ سال عزیزم..بفرمایید

سلام .ببخشید میشه بگید جریان مسکن ملی چی هست؟

کجا باید برم سراغش؟

میشه برای سلامتی آقامون امام زمان ع یه صلوات بفرستی🌷🌷🌷🙏🏻🙏🏻🙏🏻 اگه امضامو دیدی ۳ تا صلوات هم برای خوشبختی من و همسرم و سلامتی بچه هام و سلامتی پدر و مادرم مهمونم کن🙏🏻🌷🌷🌷ممنونتم الهی که هرکی برای امضام صلوات فرستاد خداوند خوشبختش کنه و گره از همه ی مشکلاتش باز بشه آمین🤲🤲🌷
سلام .ببخشید میشه بگید جریان مسکن ملی چی هست؟ کجا باید برم سراغش؟

والا من خودم امتیازشو خریدم نمیدونم چه جوریه کلا مراحل اما ثبت نام میکنی اگر خونه به نام خودت نداشته باشی و اگر شرایطش داشته باشی میدن تو گوگل بزن مسکن ملی سایت داره