2777
2789
عنوان

از چه ورزشی نتیجه گرفتین ؟

258 بازدید | 18 پست

سلام خانوما. قدم ۱۶۳ وزن ۶۶ تقریبا .

با رژیم و ورزش میخام رو فرم بیام . تو اینترنت و اینستا کلی ورزش هست من نمیدونم کدوم تاثیر گذاره که انجام بدم 😥

لطفا اگه از ورزشی برای لاغری شکم و پهلو و بزرگی فرم دهی به با.سن نتیجه گرفتین بگین😞

با تمام شدن این تیکر ... واسم یه صلوات میفرستی؟

من اصلا ورزش نمیکنم چاق هم شدم یه دکتر تغذیه ای هست مجازی بهم دستور غذایی میده حدود ۲ ماه ۱ کیلو کم میکنم ولی خیلی سخته انگار هر روز دارم روزه میرم میگه صبح تا ظهر فقط حق داری ۵ تا لقمه حق داری بخوری ۵ لقمه یعنی هر چی بزاری تو دهنت بعد هیچی نمیخوری ظهرررر تا عصر عصر حق داری نصف لیوان شیر یا یه لقمه بخوری تا شب شی هم ۵ تا لقمه میتونی بخوری تا وقتی که بخوابی...⁦:-(⁩

من اصلا ورزش نمیکنم چاق هم شدم یه دکتر تغذیه ای هست مجازی بهم دستور غذایی میده حدود ۲ ماه ۱ کیلو کم ...

ادامه نده بابا این رژیم اصلا اصولی نیست بدنت نابود میشه

دل بی غم کجا جویم که در عالم نبینم (سعدی)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اصلا ورزش نمیکنم چاق هم شدم یه دکتر تغذیه ای هست مجازی بهم دستور غذایی میده حدود ۲ ماه ۱ کیلو کم ...

اصلا رژیم درستی نیست ادامه نده چند وقت بعد ریزش مو و گودی و سیاهی زیر چشم و .... میاد سراغت

باور کن واسه تکیه کردن، پاهات محکمتر از شونه ی آدماست.
اصلا رژیم درستی نیست ادامه نده چند وقت بعد ریزش مو و گودی و سیاهی زیر چشم و .... میاد سراغت

اره مجوز نداره که مجازی ولی هفته ای عوضش میکنه من هفته اولم نمیدونم چجوریه ۱۰۰ تومن هم ازم گرفته دلم نمیاد ادامه ندم‌ مامانم هم میگه ولش کن ولی اگه ولش کنم دیگ نمیتونم لاغر شمممم🥺🥺🥺

چیکار کنم چاق شدم همه هم مسخرم میکنن مجبورم!..🥺

همه غلط کردن اول نباید بخاطر حرف بقیه رژیم بگیری باید برای سلامتی خودت باشه

اینم اصلا دکتر نیست ولش کن رژیم باید اصولی همراه با مکمل باشه 

اینطوری فشار بهت میاد سکته میکنی غش میکنی بدنت ضعیفه خواهش میکنم این رژیم ادامه نده اول دکتر عوض کن روزی نیم ساعت تا ی ساعتم برو پیاده روی رژیم بدون ورزش بی فایده تریینه 

اره مجوز نداره که مجازی ولی هفته ای عوضش میکنه من هفته اولم نمیدونم چجوریه ۱۰۰ تومن هم ازم گرفته دلم ...

تا اخر عمر میتونی اینجوری باشی؟؟؟چون بدنت به این میزان کالری عادت میدی بعدا هر لقمه که اضافه تر بخوری تبدیل به کالری مازاد میشه و چاقت میکنه

چی بگم والا
همه غلط کردن اول نباید بخاطر حرف بقیه رژیم بگیری باید برای سلامتی خودت باشه اینم اصلا دکتر نیست ولش ...

اوه چقد عصبانی شدین😂😂😂😬💫

باشه حالا مامانم میخواد ببرتم تو مطب یه دکتری هست میشناسه دوستم رفته لاغر کرده ولی پولش زیاد در میومد مامانم گفت عب نداره بهتر اینه که بزنی کبدتو داغون کنی ولیییی من دلمممم نمیخواد برم که یه ساعت سرم غر بزنه اینو بخور اونو نخوررر😬🥺...

اوه چقد عصبانی شدین😂😂😂😬💫 باشه حالا مامانم میخواد ببرتم تو مطب یه دکتری هست میشناسه دوستم رفته ...

اخه میدونم چقدر ضرر داره اینجور رژیم ها 

اکر ناراحت شدی معذرت میخوام چون ضررش زیاده به لاغر شدنش نمیصرفه