2777
2789

سلام دوستان. 

وقتتون بخیر. 

من یک زن 29 ساله ام.

11 ساله ازدواج کردم. 

و به تازگی از شهرستان به مشهد آمدم. 

مشکلاتی واسم پیش اومده که میخوام راهنماییم کنید. 

خانواده پدری من پولدار نیستن ولی خیلی معمولی ان و شکر خدا به کسی محتاج نیستن. 

بابای من بازنشسته فرهنگی هست. 

من مامانی دارم که توی این یازده سال ازدواجم، شاید کلا 4 بار، خانواده من و خواهرم رو دعوت گرفته باشه. 

هررربار خونه بابام رفتیمط با وجود اینکه توی فر مامانم سینی بزرگ لازانیا در حال پخت بود، من و بچه هام و خواهرم و بچه هاش با شکم گرسنه برگشتیم. (شوهرای ما راننده ان و میرن جاده و ما درغیاب اونا، هفته ای یکبار از عصر میریم خونه مامانم تا شب و بعدش برمیگردیم). 

مامانم بارها شده شربت و خوراکی داده دست داداشام و گفته برن گوشه آشپزخونه بخورن که بچه های ما نفهمن و... 

اینم بگم من و خواهرم هرکدوم دو بچه داریم که بی نهایت کم اشتهان. 

خلاصه بگم، من حتی یکباااااار نشده با شوهرم برم خونه مامانم و مامانم عزت بگیره. 

من و خواهر تحت سخت ترین شرایط نتونستیم بچمون رو حتی نصف روز بذاریم خونه مامانم که مبادا اذیت بشه. 

باز مامانم وقتی شوهرم میره جاده، بلافاصله خواهرم رو میفرسته خونم و میگه تااا شوهرت بیاد اینجا باشه.

میگه واسش عدس پلو و نذاری و غذاهایی مثل لازانیا و آجیل پلو که دوست داره واسش بذار. 

حالا... 

من اومدم مشهد و مامانم که سالی دوبار مشهد نمیومد، توی این دوماه چهارباره به بهانه دکتر میاد مشهد و هربار 7 روز وایمیسته و خداگواهه چون ناراحت میشه بهترین غذا رو واسشون میذارم. 

این بماند... 

اینبار بدون بابام اومده بود با خواهرم... 

شوهرم گفت من دیگه نمیبرمشون جایی.... بگو با مترو برن. 

مامامم اصرررررار که تو هم بیا و واسه خواهرت پیراهن انتخاب کن. 

حالا رفتم، مامانم میگه من کارت بخر و شارژ کن. 

گفتم شما بخرید من لازم ندارم.

گفت واااا... هزینه ایاب و ذهاب رو ما باید بدیممممم؟ مگه من مهونتون نیستم؟

تعداد رای : 39
نظرسنجی
مامانم توقع بیجا داره
37
94%
من خیلی فرزند بدی هستم
2
5%
یک مسلمان واقعی... به مذهب و اعتقادات دیگری... اهانت نمیکنه🌹❤️

شما نمیدونید ما چقددددددر بی عزتی و بی معرفتی می بینیم از مامانمون. 

این یک گوشه کوچیییییک از کل ماجراست

خب شما هم به روی مامانت بیار کارایی که میکنه رو بدشم اومد مهم نیس

نمیشه برای یک نفر هیچ کاری نکنی بعد ازش توقع داشته باشی

شما هم غذای خوب درست نکن وقتی برات غذای خوب درست نمیکنه

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترای خالم جاری من هستن. 

شوهراشون راننده هست. 

وقتی شوهراشون میرن جاده، خالم بهشون میگه بیاین خونم و هممممش اونجان. 

اونا هم کم نمیذارن و میوه و... میبرن برای مامانشون. 

خالم هممممش بچه هاشون رو نگه میداره. 

برادرشوهرام شب نشینی میرن خونش، بدون شام برنمیگردن. 

به همین خاطر خیلی خالمو دوست دارن و هر وقت میره مشهد بهش کلید میدن میگن برو خونمون. 

مامان من هممممش میگه خووووووشبحال خواهرم که همممش دخترا و دامادش واسش بریز و بپاش میکنن. 

سلام عزیزم وضعت خیلی خوبترازوضع منه مامانم عروسیم نیومدحتی نخواست نوه شوببینه البته مامان بیماری اعصاب داره بروخداتوشکرکن خیلییی وضعشون بدترازتوه به هرحال مادرته احترامش واجبه برات

مامانت شبیه نامادریه .. 🤨🤨🤨مادر من اون سر دنیاست هر چی میخره برای من پست میکنه .. دلش نمیاد تنها بخوره ..

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
دخترای خالم جاری من هستن.  شوهراشون راننده هست.  وقتی شوهراشون میرن جاده، خالم بهشون میگ ...

خب شما هم بگو دلیل داره که براش بریز بپاش میکنن

و بگو خالت چه کارایی میکنه برای دختراش

همش بگو خوش به حال جاری هام خاله براشون این کارو میکنه اون کارو میکنه...

خب شما هم به روی مامانت بیار کارایی که میکنه رو بدشم اومد مهم نیس نمیشه برای یک نفر هیچ کاری نکنی ب ...

من غذا رو درست میکنم.

غصم به این خاطر هست که هررررچی واسش سنگ تموم میذاریم، از اخر میگه خوووووش بحال خواهرم با داماداش. 

ما عصر میریم خونه مامان. 

نشسته ایم.

من و خواهرم رو قسسم میده بلند شید کیک خیسی که درست کردم ببینید. بعد میریم ببینیم میگه ببخشید تعارف نمیکنم. اخه اینا برای کل هفته خواهر و داداشاتونه. شما که ندار نیستید

قرار نیست ما بچه های خوبی برا پدر و مادرمون باشیم اونا ما رو بدنیا آوردن و دین ماگردنشونه   ...

ممنون از قوت قلبت

من غذا رو درست میکنم. غصم به این خاطر هست که هررررچی واسش سنگ تموم میذاریم، از اخر میگه خوووووش بحا ...

خب شما هم‌سنگ تموم‌نذار هرجور باهات رفتار میکنه شما هم همون رفتار و کن

چون هزینه زیادی نداره من بودم انجام میدادم ولی به روش میاوردم رفتازاشو در یه وقت مناسب. با احترام احساسمو میگفتم. اینکه برا برادرات اینجوری نیست به من خیلی زور داشت