2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم پیام من به شوهرم رو خونده کارش زشت نیست؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 984 بازدید | 73 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا خیلی زشت بوده...اما نباید توام این حرفومیزدیااا گلم بدهنی برای زن خیلی زشته...امااونم خواهره دیگ ...

بد دهنی زشته اما بعد از یکسال سکوت دلم خواست ادای خودشو دربیارم 🥺

عزیزم میگفتی گلم خیلی زشته گوشیه داداشتو چک میکنی شما اول این فضولیتو کنار بزار بعد بیا در مورد شوهر ...

نگفتم فقط گفتم خب دو روزه ازش خبر ندارم نگرانم بعد از دوروز اومده باهام دعوا میکنه دوباره

بخاطراینکه گفته سرکارنرو بهش گفتی برو همون قبرستونی که بودی؟ واااای چطوری دلت میاد باشوهرت اینجوری ...

اره انقدر متین بود 😂 میگفت میای خونه ما ...قر میدی

نگفتم فقط گفتم خب دو روزه ازش خبر ندارم نگرانم بعد از دوروز اومده باهام دعوا میکنه دوباره

عزیزم به همسرت بگو رمز بزاره روی گوشی و حواست باشه  همانطور که اون به خودش اجازه میده اشتباهتو گوشزد کنه توام اشتباهشو گوشزد کن بگو چون خودتم اخلاقت اینجوریه بابت این خواستم منم مثل خودت باهات برخورد کنم خیلی زشته فضولی کردن توی وسایل شخصیه دیگران.

عزیزم به همسرت بگو رمز بزاره روی گوشی و حواست باشه  همانطور که اون به خودش اجازه میده اشتباهتو ...

اخه هی میگه من داداشمو بزرگ کردم کسی حق نداره چیزی بهش بگه . یا اینکه چرا داداشت باهاش صحبت کرده مگه اون تنها اومده خواستگاری خانواده داشته . ولی به من میگه نباید مشکلتو به داداشت میگفتی 

اخه هی میگه من داداشمو بزرگ کردم کسی حق نداره چیزی بهش بگه . یا اینکه چرا داداشت باهاش صحبت کرده مگه ...

عزیزم از الان بهش رو بدی سوارت شده و بدبخت شدی... خیلی رک بگو اون اگه داداش توعه ایشونم داداشه منه همونقد که داداش تو برات نزدیک و عزیزه داداش منم برام عزیز و نزدیکه بهتره خونواده ها دخالت نکنن هم شما دخالت نکن و هم داداشم. بش بگو همه بچشونو بزرگ میکنن مگه پدرومادرم منو بزرگ نکردن؟؟ یعنی اجازه دخالت دارن؟؟؟