دو روز بود شوهرم باهام قهر کرد من هی پیام دادم و خونشون زنگ زدم حالشو پرسیدم چون میگفت مریضم اون جواب نمیداد. بعد از دوروز بهم گفت حق نداری بری سرکارت دوباره بحث کرد منم گفتم برو همون قبرستونی ک بودی بعد دوروز بعدش خواهرش زنگ زد گفت دستم خورده پیامت باز شده چرا به داداشم این حرفو زدی من هیچی نگفتم بعدا ساعت پیامو دیدم موقعی بود ک شوهرم سرکار بوده حالا میگم خواهرت دروغگوعه میگه ن اون راستگو ترین انسان زندگیمه 😬😬کارش زشت نبود ؟
نگفتم فقط گفتم خب دو روزه ازش خبر ندارم نگرانم بعد از دوروز اومده باهام دعوا میکنه دوباره
عزیزم به همسرت بگو رمز بزاره روی گوشی و حواست باشه همانطور که اون به خودش اجازه میده اشتباهتو گوشزد کنه توام اشتباهشو گوشزد کن بگو چون خودتم اخلاقت اینجوریه بابت این خواستم منم مثل خودت باهات برخورد کنم خیلی زشته فضولی کردن توی وسایل شخصیه دیگران.
عزیزم به همسرت بگو رمز بزاره روی گوشی و حواست باشه همانطور که اون به خودش اجازه میده اشتباهتو ...
اخه هی میگه من داداشمو بزرگ کردم کسی حق نداره چیزی بهش بگه . یا اینکه چرا داداشت باهاش صحبت کرده مگه اون تنها اومده خواستگاری خانواده داشته . ولی به من میگه نباید مشکلتو به داداشت میگفتی
اخه هی میگه من داداشمو بزرگ کردم کسی حق نداره چیزی بهش بگه . یا اینکه چرا داداشت باهاش صحبت کرده مگه ...
عزیزم از الان بهش رو بدی سوارت شده و بدبخت شدی... خیلی رک بگو اون اگه داداش توعه ایشونم داداشه منه همونقد که داداش تو برات نزدیک و عزیزه داداش منم برام عزیز و نزدیکه بهتره خونواده ها دخالت نکنن هم شما دخالت نکن و هم داداشم. بش بگو همه بچشونو بزرگ میکنن مگه پدرومادرم منو بزرگ نکردن؟؟ یعنی اجازه دخالت دارن؟؟؟